Siirry sisältöön
Henkilö wakeboardaamassa. Taustalla Keilaniemen toimistotaloja.

17.6.2021

Lomamatkat Espooseen varataan nyt yhdestä paikasta!

Visit Espoo on avannut uuden matkapakettien kauppapaikan, Travel Plannerin, jonka avulla matkailijat voivat jatkossa räätälöidä matkareitin, suunnitella mieleisen pakettimatkan ja tehdä varaukset niin majoitus-, elämys- kuin ilmaispalveluihin. Halutessaan voi varata myös vuokra-auton.

Oman matkapaketin räätälöinnin lisäksi, matkailija voi valita ja ostaa jonkin valmiiksi rakennetuista teemareiteistä ja -paketeista. Tällä hetkellä palvelusta löytyvät valmiit matkapakettiehdotukset aktiiviseen minilomaan pyöräillen, perhelomalle sekä paketti luontofaneille ja merellisestä elämästä nauttiville. Valikoimaa täydennetään jatkuvasti, joten verkkokaupassa kannustetaan piipahtamaan aika ajoin inspiroitumassa.

- Olemme iloisia, että voimme tarjota alueelle tuleville matkailijoille täysin uudenlaisen reittisuunnittelu- ja ostotyökalun. Toivomme, että palvelun myötä asiakkaiden digitaalinen ostopolku myös helpottuu, kun he voivat ostaa kaikki palvelut yhdestä paikasta ja räätälöidä mieleisensä pakettimatkan. Elämys DMC toimii vastuullisena matkanjärjestäjänä matkailijalle ja palvelusta vastaava yhteistyökumppanimme Elämys Group kehittää palvelua jatkuvasti, kertoo Visit Espoon projektipäällikkö Tiina Backman.

Travel Plannerin suomenkielinen versio on julkaistu tänään ja englanninkielinen versio julkaistaan tulevina viikkoina. Palvelu on toteutettu osana Visit Espoon Digitaalinen ostettavuus- ja löydettävyys -hanketta, joka saa rahoituksensa Työ- ja elinkeinoministeriön Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoituksesta.

Siirry Travel Planneriin tästä

Yksittäiset elämykset, aktiviteetit ja vuokravälineet varattavissa Bookingpointista

Espoo on mukana myös Etelä-Suomen kuntien ja matkailuyrittäjien yhteisessä Bookingpoint -kauppapaikassa, joka julkaistiin aiemmin kesäkuussa. Bookinpointissa majoitusten, kuljetusten, välinevuokrausten, tapahtumalippujen, retkien ja palveluiden varaaminen tapahtuu siis samassa paikassa – varattavissa ja ostettavissa on niin Nuuksion melonta- tai patikkaretki kuin vaikkapa Fiskarsin ruukin opastettu kierros. Myös erilaiset välinevuokraukset onnistuvat. Palvelu auttaa lisäksi vertailemaan eri palveluntarjoajien hintoja ja saatavuutta.

Mukana on 12 kuntaa; Kemiönsaari, Salo, Hanko, Raasepori, Lohja, Vihti, Espoo, Helsinki, Vantaa, Tuusula, Sipoo sekä Porvoo, joiden tuella rakennettu kauppapaikka iskee koronan jälkeiseen matkailumarkkinaan tehokkaalla verkkoliiketoiminnalla ja alueen yrittäjien tiiviillä yhteistyöllä.

Lue lisää Bookingpointin omasta mediatiedotteesta.

 

Lisätietoja:

Tiina Backman
Projektipäällikkö
Visit Espoo
041 545 5515
tiina.r.backman@espoo.fi

Miikka Valo,
Matkailujohtaja
Visit Espoo
043 824 6038
miikka.valo@espoo.fi