Siirry sisältöön

Etätyöpaketit Espoossa ja lähialueilla

Alkaako kotiseinät tuntua jo liian tutuilta? Kaipaatko vaihtelua työpäivään? Espoon ja lähialueiden toimijat tarjoavat turvallisen mahdollisuuden viettää etäpäivän, jos toisenkin jossain muualla kuin kotona. Vaihtelu virkistää, sanotaan. Lue lisää ja varaa toisenlainen työympäristö – yhdeksi päiväksi tai koko työviikoksi.

 Glo Hotel Sello comfort huone

Kuva: Glo Hotel Sello

Å Remote -etätyöpäivä Långvikissa

Å Remote -etätyöpäivä on suunniteltu työntekijän jaksamiseen ja hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Päivään sisältyy työpiste, langaton laajakaistayhteys, maukas ja terveellinen aamiainen, herkullinen lounas, sisäänpääsy wellness-kylpylään ja Fitness Centeriin sekä maksuton pysäköinti. Etäpäivään voi lisäpalveluna yhdistää vaikka fatbike-pyöräretken lähiympäristöön!

Etätyöpäivät myydään ja ennakkolaskutetaan yrityksille pakettina, josta työntekijät pääsevät varaamaan haluamiansa työpäiviä. Minimipaketti sisältää 15kpl etätyöpäiviä hintaan 1050€.

Tutustu myös yksityishenkilöille tarkoitettuhin Thank God It´s WORKINGDAY -päiviin.

Lue lisää ja varaa Å REMOTE


Hotel Mattsin huoneistot – lemmikkikaveri mukaan etätyöpäivän viettoon

Vaihda kodin etätyöpiste Hotel Mattsiin ja vuokraa hotellihuone tai kattavasti varusteltu huoneisto. Mattsissa järjestyy myös aamiainen ja lounas edulliseen yhteishintaan tai erikseen. Lemmikit ovat myös lämpimästi tervetulleita viettämään etätyöpäivää! Lemmikkiliike Musti ja Mirri tarjoaakin jokaiselle etätyöpäivänä mukana olevalle lemmikille maistelupaketin herkkuja.

Tai mikset ottaisi mukaan joogamattoa ja jumppavehkeitä ja piristä päivääsi myös liikunnalla, sillä siihenkin on tilavissa huoneistoissa mahdollisuus.

Hinnat

Standard-huoneessa 59 € / pv
Studio-huoneistossa 69 € / pv
Yhden makuuhuoneen huoneisto 79 € / pv

Hinnat sisältää:

  • tilan käytön arkityöpäivänä (klo 818, ei sisällä yöpymistä)
  • kahvi/tee
  • nopea, langaton nettiyhteys
  • TV Chromecastilla

Ruokailupaketti ravintola Frejassa

Voit nauttia etätyöpäivänäsi halutessasi myös hotelliaamiaisen ja ravitsevan lounaan yhteishintaan 25 € / hlö.
Varaathan etätyöpäivän ruokapakettisi etukäteen tai ostat viimeistään sisään kirjautuessasi.

Aamiainen erikseen -20 % normaalihinnasta (ovh 17,90 €)
Lounas erikseen -20 % normaalihinnasta (ovh 13,80 €)

 


Glo Office – päivähuone etätyöskentelyyn Leppävaarassa

Kaipaatko omaa työrauhaa? Alkaako kotikonttori käymään ahtaaksi? Vietä täydellinen etätyöpäivä GLO Hotel Sellossa Leppävaarassa.

Päivähuone etätyöskentelyyn alkaen vain 44 €. 

Hintaan sisältyy:

Lisätietoja Glo Office -paketista


Majvik – etäpäivä meren rannalla Kirkkonummella

Etätyöpäivä kotona saattaa olla haasteellinen, kun muutkin perheenjäsenet tekevät töitään samaan aikaan. Majvikin viihtyisät kabinetit tarjoavat sinulle työrauhaa, ja voit rauhassa keskittyä päivän töihin. Taukojakin tarvitaan -silloin voit nauttia välipalahuoneen tarjoiluista ja virkistäytyä kävelyllä meren rannassa. Majvikiin on helppo mennä, ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti.

Etätyöpaketti 25 €/ hlö/päivä sisältäen: 

Majvikiläiset räätälöivät myös toisenlaisen paketin toiveesi mukaan.

Lisätietoja Majvikin etätyöpaketista

 

Hanasaaren etätyöhuone merimaisemin

Hanasaari tarjoaa yksilöllisiä työskentelytiloja merimaisemin Keilaniemen kupeessa. Hanasaaresta voit vuokrata hotellihuoneita työpisteiksi päivä- ja viikkohinnoittelulla - sisältäen ilmaisen pysäköinnin, wifin sekä tukun muita etuja! Tauoilla voit nauttia merimaisemista ja pohjoismaisesta taiteesta pihapiirin taidepuistossa tai kahvitauosta laiturin nokassa!

Etätyöhuone päiväksi 59€/huone, sisältäen hotelliaamiaisen. Viikkohinnoittelu alkaen 199€/huone/vko.

Hanasaaren etätyöhuoneen vuokraus

 

Kuva: Nuuksion Taika / Villa Paratiisi

Mökille etätöihin!

Nuuksion kansallispuiston alueelta löytyy ihania mökkejä ja huviloita, jotka sopivat erinomaisesti useamman päivän tai viikon etätyöskentelyyn. Palveluntarjoajien kautta on mahdollista vuokrata myös ulkoiluvälineitä, kuten kick-bikeja, maastopyöriä ja Sup-lautoja.

Villa Paratiisi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, Huvila tarjoaa hienot puitteet etätöihin ja yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Huvilan päärakennuksessa on 2 makuuhuonetta ja huvilan vieressä olevissa kahdessa mökissä 4 huonetta. 

Tutustu Paratiisiin


Hawkhillin hirsimökit

Hawkhillin upeat hirsimökit sijaitsevat rauhallisen järven rannalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Kaikissa mökeissä oma piha, ranta ja rauha. Vuokraa mökki muutamaksi päiväksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti Nuuksion luonnosta nauttien.

Tutustu mökkeihin


Karhunpesä

Karhunpesän hirsihuvila sijaitsee aivan Nuuksion kansallispuiston rajalla, ja pihalta pääseekin suoraan luontoon ja merkityille poluille, joko omatoimisesti tai eräoppaan johdolla. Ruokapalvelut järjestyvät paikan päälle tai ruokailut voi hoitaa omatoimisesti. Avarassa olohuoneessa on pitkät pöydät jopa 20 henkilölle ja kallioterassilta löytyy 7-hengen hierova ulkoporeallas, Huvilassa on kolme 2 h makuuhuonetta ja noin 10 h ullakkoparvi.

Tutustu Karhunpesään


Tutustu myös näihin!