Siirry sisältöön

Etätyöpaketit Espoossa ja lähialueilla

Alkaako kotiseinät tuntua jo liian tutuilta? Kaipaatko vaihtelua työpäivään? Espoon ja lähialueiden toimijat tarjoavat turvallisen mahdollisuuden viettää etäpäivän, jos toisenkin jossain muualla kuin kotona. Vaihtelu virkistää, sanotaan. Lue lisää ja varaa toisenlainen työympäristö – yhdeksi päiväksi tai koko työviikoksi.

 Glo Hotel Sello comfort huone

Kuva: Glo Hotel Sello

 

Vaihda kodin etätyöpiste Hotel Mattsiin

Voit vuokrata Hotel Mattsista huoneen tai kattavasti varustellun huoneiston etätyötilaksi ja tehdä tehokkaita työpäiviä viihtyisässä ja rauhallisessa ympäristössä. Voit valita itsellesi parhaiten toimivan paketin joko tarjoiluilla tai ilman.
Käytössäsi on nopea, langaton nettiyhteys. Lemmikit ovat myös lämpimästi tervetulleita viettämään etätyöpäivää!

Tai mikset ottaisi mukaan joogamattoa ja jumppavehkeitä ja piristä päivääsi myös liikunnalla, sillä siihenkin on tilavissa huoneistoissa mahdollisuus.

Hinnat

Standard-huoneessa 49 € / pv
Studio-huoneistossa 59 € / pv
Yhden makuuhuoneen huoneisto 69 € / pv

Hinnat sisältävät:

Voit ostaa myös etätyöpaketin, johon sisältyvät ruokailut.

Lue lisää etätyöstä Hotel Mattsissa


Glo Office – päivähuone etätyöskentelyyn Leppävaarassa

Kaipaatko omaa työrauhaa? Alkaako kotikonttori käymään ahtaaksi? Vietä täydellinen etätyöpäivä GLO Hotel Sellossa Leppävaarassa.

Päivähuone etätyöskentelyyn alkaen vain 44 €. 

Hintaan sisältyy:

Lisätietoja Glo Office -paketista


Majvik – etäpäivä meren rannalla Kirkkonummella

Etätyöpäivä kotona saattaa olla haasteellinen, kun muutkin perheenjäsenet tekevät töitään samaan aikaan. Majvikin viihtyisät kabinetit tarjoavat sinulle työrauhaa, ja voit rauhassa keskittyä päivän töihin. Taukojakin tarvitaan -silloin voit nauttia välipalahuoneen tarjoiluista ja virkistäytyä kävelyllä meren rannassa. Majvikiin on helppo mennä, ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti.

Etätyöpaketti 25 €/ hlö/päivä sisältäen: 

Majvikiläiset räätälöivät myös toisenlaisen paketin toiveesi mukaan.

Lisätietoja Majvikin etätyöpaketista

 

Kuva: Nuuksion Taika / Villa Paratiisi

Mökille etätöihin!

Nuuksion kansallispuiston alueelta löytyy ihania mökkejä ja huviloita, jotka sopivat erinomaisesti useamman päivän tai viikon etätyöskentelyyn. Palveluntarjoajien kautta on mahdollista vuokrata myös ulkoiluvälineitä, kuten kick-bikeja, maastopyöriä ja Sup-lautoja.

Villa Paratiisi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, Huvila tarjoaa hienot puitteet etätöihin ja yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Huvilan päärakennuksessa on 2 makuuhuonetta ja huvilan vieressä olevissa kahdessa mökissä 4 huonetta. 

Tutustu Paratiisiin


Hawkhillin hirsimökit

Hawkhillin upeat hirsimökit sijaitsevat rauhallisen järven rannalla Nuuksion kansallispuiston ympäröimänä. Kaikissa mökeissä oma piha, ranta ja rauha. Vuokraa mökki muutamaksi päiväksi tai viivy koko viikko saunoen, soudellen ja rennosti Nuuksion luonnosta nauttien.

Tutustu mökkeihin


Karhunpesä

Karhunpesän hirsihuvila sijaitsee aivan Nuuksion kansallispuiston rajalla, ja pihalta pääseekin suoraan luontoon ja merkityille poluille, joko omatoimisesti tai eräoppaan johdolla. Ruokapalvelut järjestyvät paikan päälle tai ruokailut voi hoitaa omatoimisesti. Avarassa olohuoneessa on pitkät pöydät jopa 20 henkilölle ja kallioterassilta löytyy 7-hengen hierova ulkoporeallas, Huvilassa on kolme 2 h makuuhuonetta ja noin 10 h ullakkoparvi.

Tutustu Karhunpesään


Tutustu myös näihin!