7 x Etätyöpaketit Espoossa ja lähialueilla

Alkaako kotiseinät tuntua jo liian tutuilta? Kaipaatko vaihtelua työpäivään? Espoon ja lähialueiden toimijat tarjoavat turvallisen mahdollisuuden viettää etäpäivän, jos toisenkin jossain muualla kuin kotona. Vaihtelu virkistää, sanotaan. Lue lisää ja varaa toisenlainen työympäristö – yhdeksi päiväksi tai koko työviikoksi.

 Glo Hotel Sello comfort huone

Glo Office – päivähuone etätyöskentelyyn Leppävaarassa

Kaipaatko omaa työrauhaa? Alkaako kotikonttori käymään ahtaaksi? Vietä täydellinen etätyöpäivä GLO Hotel Sellossa.

Päivähuone etätyöskentelyyn alkaen vain 44 €. Etu on voimassa ja myynnissä 30.11.2020 saakka, GLO Hotel Sellossa.

Hintaan sisältyy:

Lisätietoja Glo Office -paketista


Å Day -etätyöpäivä Långvikissa

Å Day -etätyöpäivä on suunniteltu työntekijän jaksamiseen ja hyvinvointiin etätyöarjen keskellä. Päivään sisältyy työtila, langaton laajakaistayhteys, aamiainen, herkullinen lounas ja iltapäivän kahvitarjoilut sekä maksuton pysäköinti. Työpanosta buustaa pitkälle arkeen sisäänpääsy Fitness Centeriin ja wellness-kylpylään. Tiedossa on täydellinen latautuminen!

Etätyöpäiviä Långvikissa vietetään maanantaista torstaihin klo 7-17. Etätyöpäivät myydään ja ennakkolaskutetaan yrityksille pakettina, josta työntekijät pääsevät varaamaan haluamiansa työpäiviä. Minimipaketti sisältää 15kpl etätyöpäiviä hintaan 1050€. Etätyöpäivät yksittäin ostettuna: 70 €. 

Lue lisää ja varaa Å Day


Rauhallista etätyöskentelyä Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa

Päi­vä­huo­ne tar­jo­aa oman het­ken ja oivat puit­teet etä­töi­hin tai le­poon rau­hal­li­ses­sa ho­tel­lis­sa. Original Sokos Hotel Tapiola Garden tarjoaa mahdollisuuden va­ra­ta päi­vä­huo­neen klo 7-18 vä­li­sek­si ajak­si hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden ääreltä.

Tar­jous voi­mas­sa 28.2.2021 asti.
Päi­vä­huo­ne alk. 59 €/1-2hh

Hin­taan si­säl­tyy:

Tutustu ja varaa


Etätyöpäivä meren rannala Majvikissa Kirkkonummella

Etätyöpäivä kotona saattaa olla haasteellinen, kun muutkin perheenjäsenet tekevät töitään samaan aikaan. Majvikin viihtyisät kabinetit tarjoavat sinulle työrauhaa, ja voit rauhassa keskittyä päivän töihin. Taukojakin tarvitaan -silloin voit nauttia valmiista lounaspöydästä ja virkistäytyä kuntosalilla. Majvikiin on helppo mennä, ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti.

Etätyöpaketti 32£/ hlö/päivä sisältäen: 

Majvikiläiset räätälöivät myös toisenlaisen paketin toiveesi mukaan.

Lisätietoja Majvikin etätyöpaketista

 

Yhdistä etäily mökkeilyyn Hawkhillissä

Jos kotiseinät alkavat kyllästyttämään ja kaipaat maisemanvaihdosta, Hawkhillin upeat mökit ja huvilat ovat erinomainen vaihtoehto. Yhdistä vapaa-aika ja työ keskellä Nuuksion rauhaa. Hawkhillin kaikissa mökeissä on hyvä nettiyhteys, oma ranta ja sauna sekä rauhalliset Nuuksion retkeilymaastot suoraan mökkiovelta. Loppuvuoden tarjouksena neljä yötä kolmen hinnalla. Tarjous koskee uusia varauksia ja on voimassa arkipäivisin 1.11.-20.12.2020

Lisätietoja ja varaukset

 

Varaa itsellesi työtila Korpilammelta

Saat käyttöösi rauhallisen työtilan, veloituksettoman parkkipaikan, sekä ammattitason WLAN:in. Hotellin aulabaari tarjoaa kahvia ja kevyttä lounasta ja tauon tullen voit myös lähteä happihyppelylle lampea kiertävälle ulkoilutielle.

Työpäivän päätteeksi voit käydä kuntosalillamme sekä saunoa ja pulahtaa Korpilampeen.

Tutustu Korpilammen työtiloihin

 

Hanasaaren etätyöhuone

Hanasaari tarjoaa yksilöllisiä työskentelytiloja merimaisemin Keilaniemen kupeessa. Hanasaaresta voit vuokrata hotellihuoneita työpisteiksi viikkohinnoittelulla - sisältäen ilmaisen pysäköinnin, wifin sekä tukun muita etuja! Viikkohinnoittelu alkaen 199€/huone/vko.

Hanasaaren etätyöhuoneen vuokraus pähkinänkuoressa