Siirry sisältöön

Archtours

Ohjelmapalvelut

Piristäisikö työporukkaanne kurkistus pääkaupungin upeisiin, salattuihin sisätiloihin ja kierroksen päälle tietovisailu nähdystä ja koetusta kaakaomukin äärellä? Archtours on arkkitehtuuriin, kaupunkisuunnitteluun ja muotoiluun erikoistunut täyden palvelun matkatoimisto.

Archtours palvelee kotimaisia ja muualta tulleita asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla ja eri puolilla Suomea. Oma ohjelma- ja matkatuotanto on toiminnan ydin - meiltä löytyy lukuisia peruspaketteja ja valmiudet hyvin yksilöllisesti räätälöityihin tutustumismatkoihin tai tilaisuuksiin. Tarvittaessa ekskursioihin tai koulutuspaketteihin voidaan liittää huippuluentoja tai tapahtumia.

Alansa asiantuntijat Suomessa vievät teidät sekä historiaan, moderniin että nykyhetken parhaan osaamisen ja arkkitehtuurielämysten äärelle.  Archtoursilla on yhteistyökumppaneinaan laaja kirjo kielitaitoisia arkkitehtioppaita.

Suomalainen arkkitehtuuri tarjoaa elämyksiä keskiajalta 2000-luvulle. Kansanrakentajien hienostuneet puukirkot, Carl Ludwig Engelin klassinen Helsinki, 1700-luvun linnoitusarkkitehtuuri Suomenlinnassa, merellinen Turku, Jugend, Gesellius-Lindgren-Saarisen tai Lars Sonckin parhaat työt, 1910- ja 20-luvun klassisismi tai modernismin avainteokset Alvar Aaltoineen, Revelleineen, Bryggmaneineen, Ruusuvuorineen tai Pietilöineen johtavat tietä nykyhetken parhaimpaan rakennustaiteeseen ja kaupunkisuunnitteluun.