Siirry sisältöön

Feel The Nature -retket

Ohjelmapalvelut

Päiväretkiä Nuuksion kansallispuistossa! Kesällä ja syksyllä melonta-, sieni- ja marjaretkiä. Talvella lumikenkävaellusretkiä.

Feel The Naturen järjestämillä retkillä tunnet ja koet luonnon kaikin aistein. Useimpiin retkiimme sisältyy kuljetus, joten mukaan retkelle pääset vaivattomasti vaikka suoraan Helsingin keskustasta tai Espoosta ja avoimille retkillemme voit tulla mukaan ihan itseksesi tai kaverien kanssa. Yksityisretken toteutamme toiveittesi mukaan perheen yhteisestä retkestä työyhteisön jäsenten kohtaamistilanteisiin luonnon mieltä avaavassa huomassa.

Teemallisilla luontoretkillä liikumme Nuuksion kansallispuiston kauneimmilla paikoilla kohdaten luonnon lumon vuoden kierrossa. Marja- ja sieniaikaan keräämme maistellen puhtaan metsän antimia. Talvella kuljemme järvillä ja lumisessa metsässä lumikengillä.

Melontaseikkailumme vie meidät leppoisalle retkelle kokemaan Nuuksion erämaiset järvet jylhine ranta-kallioineen. Tutustumme oppaan johdolla niin melontaan kuin paikallisen luonnon saloihinkin. Kahvi-tauon aikana voimme pulahtaa uimaan metsä-järveen. Retki sopii hyvin myös ensi kertaa meloville.

Rantasaunaohjelmassa rauhoitumme alussa Nuuksion luonnossa vaikka soudellen tai pienellä metsäkävelyllä. Nautimme rantasaunan lämmöstä välillä pulahtaen järveen vilvoittelemaan - talvella ehkä avantoon. Elämyksen kruunaa nuotioruoka ja nokipannukahvit saunan jälkeen. Mahdollisuus myös savusaunaan tai telttasaunaan eräretkellä.