Siirry sisältöön

Tapiola, Otaniemi - Keilaniemi, Matinkylä-Olari, Leppävaara, Korpilampi - Lahnus, Espoonlahti, Espoon keskus

Forenom Espoo Apartments

Huoneistomajoitusta

Forenomin kalustetuissa asunnoissa asut kuin kotonasi – juuri sen aikaa, kun tarvitset. Asuntoja on erikokoisia ja eritasoisia tarjoten jokaiselle parhaiten sopivan kodin.

Forenom tarjoaa kodinomaista asumista lukuisissa kalustetuissa asunnoissa kautta Espoon: Leppävaarasta Otaniemen kautta Tapiolaan, Kivenlahteen, Espoon keskustaan - ja kaikkien näiden välillä. Asunnot ovat viihtyisästi sisustettuja ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa asumista varten.

Jotta jokaiselle löytyisi tarpeitaan ja toiveitaan vastaava koti, Forenomin kalustetut asunnot on jaoteltu neljään tasoluokkaan: basic, standard, superior ja premium – helpottaen itselle sopivimman vaihtoehdon löytämistä. Basic-kohteet ovat pelkistettyjä, usein alkuperäisessä kunnossaan ja niiden kalustuksessa on suosittu kierrätyskalusteita. Standard-kohteet ovat yksinkertaisia, siistejä ja perustarpeet tyydyttäviä mukavia koteja. Superior-kohteet ovat vastavalmistuneita tai juuri remontoituja ja viihtyisyyttä on lisätty pienin sisustuksellisin yksityiskohdin. Premium-tason kohteet ovat uusia tai uutta vastaavia ja tyylikkäällä sisustuksellaan ne hemmottelevat asukasta yksilöllisyydellä ja ripauksella luksusta. Forenomin kalustettuihin koteihin on tilattavissa myös mukavuutta lisääviä palveluita, kuten avainten toimitus tai viikkosiivous.

Otaniemen kampusalue ja Keilaniemen yrityskeskittymä, Tapiolan vireä keskus ja Espoon modernin taiteen museo EMMA, Leppävaaran Sello-kauppakeskus sekä Nuuksion kansallispuisto tarjoavat tekemistä ja näkemistä lähialueella. 58 kilometriä meren rantaa takaa, että vesiurheilua ja merimaisemia Espoossa riittää. Forenomin kalustetut asunnot sijaitsevat lähellä monipuolisia palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Espoossa luonto, kulttuuri ja työpaikat ovat lähellä – etsi ja varaa majoitus Forenomin verkkokaupasta!