Leppävaara

GLO Hotel Sello

GLO Hotel Sello on tunnelmallinen ja tyylikäs lifestyle-hotelli Espoon sydämessä, Leppävaarassa. Sellon juhla- ja kokoustilat 9. kerroksessa, rakennuksen katolla, takaavat upeat näkymät.

GLO Hotel Sello on tunnelmallinen ja tyylikäs lifestyle-hotelli Espoon sydämessä, Leppävaarassa. Moderni hotelli tarjoaa saman katon alla kaiken, mitä vaativa liikematkustaja tai perheen kanssa matkalla oleva vapaa-ajan viettäjä osaa hotelliltaan odottaa. Sellossa on erinomaiset kokous- ja seminaaritilat sekä maukkaita annoksia tarjoava ravintola GLO Grill Kitchen.

Kokoustilat

GLO Sello tarjoaa modernit ja tyylikkäät tilat 60 hengen kokouksille joustavasti muunneltavassa kokouskerroksessa. Yhdeksännen kerroksen kokoustilassa on neljä kabinettia, jotka voi tarpeen vaatiessa yhdistää suureksi 60 hengen juhlasaliksi. Terassilta sekä hulppeista tiloista avautuvat upeat näköalat. Kesällä voit järjestää aurinkoisella kattoterassilla vaikka grillijuhlat 2–60 hengelle. Autopaikkoja löydät saman talon yhteydessä sijaitsevasta parkkihallista.

Majoitus

Kaikki Sellon huoneet ovat aistikkaasti design-hengessä sisustettuja. Huoneita 147. Sellossa on myös 35 kitchenette-pienkeittiöllä varustettua huonetta, mikä lisää mukavuutta pidempään kestävillä vierailuilla, olet sitten työmatkalla tai perheen kanssa vierailulla