Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari

Gymi – lasten ja nuorten kuntoklubi

Aktiviteetit

Ohjattua liikuntaa kaikenikäisille (0-99v) - parkouria, temppujumppaa, sirkusta, akrobatiaa

Parkouria, Gymi Warrioria, voimistelua, temppujumppa, sirkusta, jooga vai street workoutia?
Gymi tarjoaa monipuolista ohjattua liikuntaa kaikenikäisille (0-99v) lapsille ja nuorille sekä aikuisille. Painotamme motoristen taitojen oppimista mukavan rennossa ilmapiirissä antaen tilaa kunkin yksilön omalle kehitystahdille. Meillä treenataan oman kehon painolla ja pilke silmäkulmassa. Gymillä harrastetaan taaperojumppaa, temppurataa, telinevoimistelua, parkouria, sirkusta, joogaa, street workoutia ja akrobatiaa. Kaikkea tätä Gymi®-tunneilla. Yli 7-vuotiaille on Gymi-tuntien lisäksi ns lajitunteja eli mm. Gymi Parkour-, Gymi Gymnastics- (telinevoimistelua) ja Gymi Circus&Acro -tunteja.

Gymin tunnit ovat iän ja kehitystason mukaisesti suunniteltuja, ja tunnit toteutetaan yhteisen opetussunnitelman mukaan. Herkkyyskausien mukainen harjoittelu ja taitojen opettelu vaiheittain oikeassa järjestyksessä takaavat oppimisen sekä positiivisen kokemuksen. Gymin tunneilla harjoitellaan motorisia taitoja ja kehitetään liikunnallisia ominaisuuksia, jotka luovat pohjaa aktiiviselle elämäntavalle. Taitojen karttuessa kannustavassa ilmapiirissä myös itsetunto ja itsetuntemus kehittyvät. Kilpailemisen sijaan Gymillä painotetaan yksilöllistä kehitystä, sisäisen motivaation synnyttämistä, ryhmässä toimimista, terveyttä, taitojen oppimista turvallisessa ympäristössä sekä liikunnan iloa. Gymillä harjoittelu on hauskaa!

Säännöllisten viikkotuntien lisäksi Gymillä järjestetään koululaisten loma-aikojen leirejä, synttärijuhlia ja muita yksityistilaisuuksia sekä koko perheen tapahtumia.