Siirry sisältöön

Happens.fi

Happens yhdistää tapahtumatilat, tarjoilut ja aktiviteetit saman palvelun alle. Voit etsiä tiloja ja palveluita toivomillasi hakuehdoilla ja lähettää tarjouspyynnön suoraan tai tarjouskorin kautta usealle palveluntarjoajalle.

Mikä Happens on?

Happens on tapahtuma-alan yritys, joka yhdistää tapahtumatilat, tarjoilut ja aktiviteetit yhteen paikkaan. Tämä helpottaa tapahtumanjärjestäjän taakkaa, sillä hän löytää kaiken tarpeellisen tapahtumaansa samoilta sivuilta helposti ja nopeasti - ja ilmaiseksi! Tämän lisäksi sivuilta löytyy paljon inspiraatiota juhlien järjestämistä varten ja työkaluja onnistuneeseen tapahtumaan.

Miten palvelu toimii?

  1. Mene Happens.fi -sivuille ja etsi kiinnostavia palveluntarjoajia (tapahtumatiloja, pitopalveluja ja aktiviteetteja).
  2. Lähetä tarjouspyyntöjä kaikille kiinnostaville palveluntarjoajille.
  3. Palveluntarjoajat ovat pian suoraan sinuun yhteydessä sähköpostitse tarjouksen kera ja pääsette keskenään sopimaan tapahtuman yksityiskohdat.

Mistä kaikki alkoi?

Happens.fi sai alkunsa useiden vuosien kokemuksestamme eri tapahtuma-alan palveluntarjoajille tarkoitetuista alustapalveluista. Koimme, että ne ovat työläitä, kalliita eikä niistä aidosti ollut hyötyä perhevetoiselle yrityksellemme. Piti opetella uutta, kouluttaa henkilökuntaa ja tehdä raportointia. Alustojen kustannukset ja niihin käytettyjen resurssien määrä eivät vastanneet niistä saatuun hyötyyn. Päätimme kehittää paremman alustan itse!