Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Nuuksio

Hotelli Nuuksio

Kokoushotelli

Hotelli Nuuksio sijaitsee keskellä pääkaupunkiseudun upeinta luontoa ja tarjoaa monipuolisia kokous-, majoitus-, ravintola- ja elämyspalveluita. Tänne Nuuksion kansallispuiston kauneuteen, puhtaan Siikajärven rannalle, vain puolen tunnin päähän Helsinki-Vantaa lentokentältä tai Helsingin keskustasta, on helppo saapua mistä ja milloin vain!

Hotelli Nuuksio tarjoaa muunneltavat ja virikkeelliset sisä- ja ulkotilat jopa tuhannen henkilön tapahtumille lähellä Helsinkiä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritysjuhlat, tuotelanseeraukset, kick-offit ja työhyvinvointitilaisuudet, kuten myös perinteiset seminaarit, kokoukset ja perhejuhlat on vaivatonta järjestää Hotelli Nuuksiossa. Monipuoliset palvelut takaavat tapahtuman onnistumisen juuri toiveidenne mukaan.

TILAT KOKOUKSIIN, JUHLIIN JA RENNOMPIIN TILAISUUKSIIN

Hotelli Nuuksion tiloissa voi järjestää erilaisia tapahtumia jopa sadoille tai tuhansille henkilöille.
Löydät meiltä sopivat tilat ja palvelut niin päiväkokoukseen kuin yhden tai useammankin yön majoittuvaan tilaisuuteen.  

Ajantasaiset, muunneltavat ja valoisat kokoustilat tarjoavat toimivat puitteet 5 – 200 henkilön ryhmille tehokkaaseen työskentelyyn. Kaikissa kokoustiloissa on 100 Mbit-langaton Internet sekä dataheitin.

Pihapiirissä sijaitsevat Mäkitupa-huvila, rantakabinetti, kota, laavu ja grillikatos taipuvat hyvinkin erilaisiin tarpeisiin ruokailutilasta yrttikurssiin, kuoroleiristä kokkikouluun. Päärakennuksen Takkahuoneet Loimu ja Liekki sekä Kokoustila Tuohi ovat jo itsessään virikkeellisiä tiloja, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi suunnitelupalavereihin tai aivoriihen päämajaksi.

Juhlatilaksi, tilaisuuden luonteesta sekä henkilömäärästä riippuen, soveltuu Nuuksion Tuvan lisäksi juhlasali Hopeapaju, Sali Kelohonka, takkahuone Loimu ja Mäkitupa-huvila.
Tilat soveltuvat jopa 130 henkilön ryhmille ja keittiömestarimme loihtimat menut takaavat juhlamuistojen lisäksi unohtumattoman makuelämyksen.

Hotellin pihapiiri on turvallinen paikka suurille ulkotapahtumille sekä kilpailujen ja aktiviteettien toteutuksille. Pihapiirissä on 2 tenniskenttää ja lentopallokenttä sekä frisbeegolf-rata. Vieraiden käytettävissä on erilaisia aktiviteettivälineitä vuoden ajasta riippuen, kuten soutuveneitä ja hiihtoladut.
Metsähallituksen ylläpitämät reitit Nuuksion kansallispuistoon lähtevät hotellin pihapiiristä.

Monipuoliset ohjelma- ja elämyspalvelut on yhdistettävissä kokouspaketteihin ja muihin tilaisuuksiin. Esimerkiksi perinteiset patikat ja luontokokemukset, seikkailut ja kisailut maalla ja vedessä, kuten myös meditaatiot, yrttikoulut, hemmotteluhetket ja illallisen oheisohjelmat onnistuvat täällä meillä luonnon keskellä.

RAVINTOLA NUUKSION TUPA

Ravintola Nuuksion Tuvassa on tilaa 140 henkilölle ja aulabaarissa 70 henkilölle.
Ruokatuotteissa suosimme kauden raaka-aineita ja käytämme lähituotannon tuotteita ja mahdollisuuksien mukaan luomutuotteita.

Ravintola Nuuksion Tuvassa on tarjolla runsas buffetaamiainen, -lounas ja –päivällinen.
Lisäksi ennakkotilauksella ryhmille kausittain uudistuvat tilausmenut, buffet- ja pöytiin tarjoiltavat illalliset, sauna- ja cocktailmenut, saavat veden kielelle.

Juhla-ateriat merkkipäivien kunniaksi onnistuvat vuosien kokemuksella, voit siis suosiolla keskittyä itse juhlaan, me hoidamme muut valmistelut.

A-oikeudet kaikkiin juhlatiloihin, myös saunalle, kodalle sekä Mäkitupa-huvilalle.

Tervetuloa makumatkalle!

HOTELLI- JA ELÄMYSMAJOITUS

Hotellissa on yhteensä 65 huonetta, joista osa on esteettömiä. Hotellissa on 53 kahden hengen ja 11 yhden hengen huonetta sekä 1 superior-huone. Hotellin majoituskapasiteetti on 150 vuodepaikkaa. Lemmikit ovat tervetulleita muutamaan huoneeseen lisämaksua vastaan.

Hotelli Nuuksiossa on perinteisen hotellimajoituksen lisäksi tarjolla ryhmä- ja elämysmajoitusta idyllisessä ympäristössä, Siikajärven rannalla, kaukana kaupungin pölystä ja metelistä.
Sininen huvila, jossa on majoitustilat oleskelutiloineen enintään 30 henkilön ryhmille, soveltuu erinomaisesti mm. luokkaretkeilyyn ja erilaisiin leireihin. Elämysmajoitusta telttailen tai hammockeissa yöpyen enintään 12 henkilön ryhmille, joko Nuuksion kansallispuistossa tai hotellin pihapiirin lähimaastossa. Myös asuntoautoilla ja -vaunuilla voi yöpyä hotellin alueella. 

RANTA- JA ALLASSAUNAT

Rentoutumisen ja hyvän olon takaavat ihastuttava sauna Siikajärven rannalla tai allasosasto saunoineen hotellin päärakennuksessa.

Aivan Siikajärven rannassa sijaitsevassa Rantasaunassa kabinetteineen pääset aistimaan suomalaista järviluontoa parhaimmillaan.  Saunalle on tilattavissa myös iltapalaa ja elämyksiä, kuten saunajooga. Useat asiakkaamme ovat hurmanneet kansainväliset vieraansa saunan, järven ja maukkaan ruuan yhdistelmällä. Talvikaudella saunojilla on mahdollisuus avantouintiin.

Hotellirakennuksen allasosastolla on saunat naisille ja miehille sekä uima- ja porealtaat. Altaalla olet ihan kiinni luonnossa, sillä hotellin sisäpiha aukeaa lasisen seinän takana. Poreiden hemmotellessa sinua, voit ihailla kirkasta tähtitaivasta tai kesäillan väriloistoa. Saunojien käytettävissä on myös pukuhuoneiden yhteydessä sijaitseva takkatila Liekki, jonne on mahdollista tilata virvokkeita sekä pientä purtavaa.
Tilat soveltuvat myös erinomaisesti esimerkiksi allassynttäreiden viettoon!

Metsän siimeksessä sijaitseva Mäkitupa-huvila saunoineen sopii mainiosti myös saunailtoihin ruokailuineen.

 

AJO-OHJE 

(Helsinki-Turku moottoritieltä):
Moottoritietä Helsingin suunnasta tultaessa; noustaan ylös liittymästä numero 28 (NUPURI, ÄMMÄSSUO) Nupurintielle (ns. vanhalle Turuntielle) Veikkolan suuntaan. Nupurintieltä käännytään Siikajärventielle (SIIKAJÄRVI), jolta käännytään vasemmalle Naruportti/Naruportintie (SIIKARANTA 2 km). 
Moottoritietä Turusta tai Porista päin tultaessa; noustaan ylös liittymästä  numero 27 VEIKKOLA, Veikkolan liikenneympyrästä jatketaan Bembölen suuntaan. Nupurintietä käännytään Siikajärventielle (SIIKAJÄRVI), jolta käännytään Naruportintielle (SIIKARANTA 2 km).

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.