Bodominjärvi

Hyvinvointikartano Kaisankoti

Historiallinen Hyvinvointikartano Kaisankoti sijaitsee Pohjois-Espoon Pakankylässä, vain 25 km:n päässä Helsingin keskustasta ja lentoasemalta.

Kaisankoti sijaitsee Pohjois-Espoon Pakankylässä, vain 25 km:n päässä Helsingin keskustasta ja lentoasemalta.

Kokous- ja juhlatilat

Sijainti idyllisessä maalaismiljöössä takaa kokouksille keskittymisrauhan ja inspiroi luovaan ajatteluun. Hyvinvointikartano Kaisankodin ihastuttavat puitteet mahdollistavat niin pienimuotoisen palaverin kuin suuremman kokouksen järjestämisen. Kokoustilat ovat varusteltu nykyajan vaatimusten mukaisesti ja vieraanvarainen kokousemäntä varmistaa paikan päällä päivän täydellisen sujuvuuden.

Kartanon alakerrassa on Vilpola-tila, joka soveltuu noin 30 henkilön kokouksille. Lisäksi kartanon yläkerrassa on neljä kokoustilaa, jotka soveltuvat 10–15 henkilölle sekä kaksi pienempää ryhmätyötilaa. Suurin kokoustila, Vaahtera, sijaitsee viereisessä kylpylärakennuksessa. Vaahteraan mahtuu luokkamuodossa noin 40 henkilöä ja seminaarimuodossa noin 60 henkilöä. Takalla varustettu Vaahtera-tila soveltuu myös tilaussauna-asiakkaiden illanvietto- ja ruokailutilaksi.

Lisäksi erillisessä Kavaljeeri-rakennuksessa on kokoustila 16 henkilölle.

Kaisankoti on ainutlaatuinen juhlapaikka perhe- ja yritysjuhlille kauniin luonnon keskellä. Kartanoravintolassa on 150 asiakaspaikkaa. Tilaisuus ja tarjoilut räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.  

Ravintola

Historiallisessa päärakennuksessa sijaitseva Kartanoravintola hemmottelee vieraita kotoisilla makuelämyksillä. Runsaat noutopöydät ja à la carte -listan herkulliset annokset tarjoavat runsaan valikoiman vaihtoehtoja.

Kartanoravintolassa on tarjolla myös EspooMenu, jossa käytetään parhaita kotimaisia raaka-aineita paikallisuutta, sesonkia ja ravintolan atmosfääriä korostaen.

Kerran kuussa, aina kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, sunnuntailounaan tilalla tarjotaan brunssi.

Majoitus

Rauhalliset ja viihtyisät 50 majoitushuonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Huoneiden varustukseen kuuluu wc, suihku, televisio, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Hieman enemmän ylellisyyttä haluaville on tarjolla kaksi uniikkia huonetta Kavaljeeri-rakennuksessa.

Sauna

Vieraiden käytössä oleva sauna- ja allasosasto on idyllinen ja viihtyisä rentoutumiskeidas. Perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi lämpöä riittää myös höyrysaunan lauteilla. Uima-altaan vesi on jatkuvasti 27-asteista ja porealtaan piristävät poreet 34-asteisia. Porealtaassa rentoutuessa voi ihailla upeaa kartanon puistoa.

Kaisankoti tarjoaa myös laajan valikoiman hemmotteluhoitoja ja hierontoja.

Kokoustilat

Luokkamuoto

U-muoto

Diplomaatti

Teatteri

Joutsen

10

12

8

16

25

Kissa, nojatuolit

0

0

0

10

25

Kaunokki

14

14

12

20

28

Thelma

0

0

6

0

10

Kaarlo

0

0

6

0

10

Vilpola

16

18

30

30

54

Hajuherne

0

0

20

0

35

Vaahtera

50

22

20

60

84

Kavaljeeri

20

16

16

22

30

Yhteystiedot

Bodomintie 37, 02740 Espoo
kaisankoti@kaisankoti.fi
+358 9 887 191

http://www.kaisankoti.fi