Siirry sisältöön

Tapiola

Kauppakeskus AINOA

Ostokset

Kauppakeskus AINOA on enemmän kuin kauppakeskus. Vietä ihana shoppailupäivä monipuolisten palveluiden äärellä.

AINOA on sadan uniikin sisutusliikkeen, trendikkäiden muodin liikkeiden, korkeatasoisen kahvilan ja ravintolan sekä laadukkaan palvelun kauppakeskus. Ainoaan on helppo tulla keskeisen sijainnin ansiosta kävellen, pyörällä, metrolla tai omalla autolla. Keskukseen sijoittuu metroasema, bussiterminaali, pyöräparkit 1000 polkupyörälle, 2000 autojen pysäköintipaikkaa ja 20 sähköautojen latauspistettä sekä 50 pysäköintiruutua liikuntarajoitteisille aivan hissin vieressä. Tapiola Parkissa kaksi ensimmäistä tuntia on ilmaista pysäköintiä lataamalla Taskuparkki sekä AINOA -sovellukset.  

Ainutlaatuista tapiolalaista kokemusta korostaa AINOAn ympäröivä, Suomen suurin kävelykeskusta kauppoineen ja palveluineen. Kokonaisuudessaan AINOA onkin enemmän kuin kauppakeskus. Se on monipuolista tarjontaa, laadukasta pysäköintiä, helppoa liikkumista ja ainutlaatuista asumista.  

Kauppakeskusta ympäröi lisäksi Suomen suurin kävelykatu kauppoineen ja palveluineen. Espoon monipuoliset kulttuurikohteet ja tapahtumat, kuten Espoon kulttuurikeskus, näyttelykeskus WeeGee sekä Espoon kaupunginteatteri sijaitsevat kävelymatkan säteellä AINOAsta. 

Kauppakeskus AINOA on nimetty Kalevalan Aino-hahmon innoittamana. Kauppakeskuksessa kulkiessa teeman voi nähdä yksityiskohdissa, kuten tammipaneelien koristeissa ja AINOAn logossa. Kansalliseepokseen viittaavat myös munanmuotoiset aukiot, jotka kokoavat ympärilleen kauppakeskuksen lukuisat myymälät ja palvelut. 

Tervetuloa aistimaan ja kokemaan AINOAn ainutlaatuinen tunnelma.