Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari

Kauppakeskus Iso Omena

Ostokset

Talo täynnä palveluja.

Isossa Omenassa on yli 200 muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan erikoisliikettä, päivittäistavarakauppoja sekä monipuolinen valikoima julkisia sekä yksityisiä palveluita. Kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsee Palvelutori, josta löytyy muun muassa kirjasto ja terveyskeskus. M.E.E.T ravintolamaailmasta löytyy monipuolinen valikoima ruokia ja juomia.

Iso Omena noudattaa vastuullisuusstrategiaa, jonka tärkeänä osana ovat erilaiset ympäristösertifioinnit, joilla arvioidaan kohteen ympäristövaikutuksia kuten veden- ja energiankulutusta, kierrätystä sekä liikenneyhteyksiä. Isolle Omenalle on myönnetty kolme ympäristösertifikaattia, joista viimeisimpänä Breeam In Use. Ison Omenan laajennusosalla on korkein mahdollinen ympäristöluokitus eli LEED® Platina -tason ympäristösertifikaatti.

Iso omena sai myös Safe Retail Destination -sertifikaatin ensimmäisten joukossa Suomessa. Iso Omena on lämmityksen osalta hiilineutraali kauppakeskus, jolla on käytössä kaukolämpö, joka on tuotettu 100 % uusiutuvilla energianlähteillä ja hukkalämmöllä. Näissä CO2 päästöt ovat 0.

Iso Omena sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Länsimetron päätepysäkki Matinkylä on Ison Omenan bussiterminaalin yhteydessä. Reittimahdollisuudet sekä aikataulut löytyvät suoraan HSL:n sivuilta https://reittiopas.hsl.fi/. Parkkihalliin ja P-taloon ajaa joko Piispansillan, Markkinakadun tai Suomenlahdentien sisäänajoramppien kautta. Ensimmäiset 2 tuntia ovat parkkihallissa Ison Omenan asiakkaille ilmaisia. Pyöräparkit löytyvät pääsisäänkäynneiltä.