Siirry sisältöön

Leppävaara

Kauppakeskus Sello

Ostokset

Sello on enemmän kuin kauppakeskus, Sello on kaupunkikeskus.

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Sello sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Sello on enemmän kuin kauppakeskus, se on kaupunkikeskus, josta löytyy yli 170 muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan liikettä. Sellon monipuolisissa ravintoloissa voi nauttia lounasta tai päivällistä shoppailun lomassa. Kauppakeskuksessa on myös kirjasto, elokuvateatteri ja yöpyä voi Sellon GLO Hotellissa.

Ympäristöystävällisenä kauppakeskuksena olemme myös huomioineet eri kierrätysmahdollisuudet sekä sähköautoilijat. Sellossa on tehty yli vuosikymmenen ajan systemaattista työtä kestävän kehityksen eteen yhdessä Siemensin kanssa. Sellon edelläkävijyyttä ympäristöälykkyydessä ja -vastuullisuudessa osoittavat sertifikaatit. Sellolle myönnettiin ekologisesti kestävästä toiminnasta jo vuonna 2010 Euroopan ensimmäisenä kauppakeskuksena kultatason EB LEED -ympäristösertifikaatti, jota on seurannut platinatason EB LEED -ympäristösertifikaatit vuosina 2015 ja 2020. Sello on Euroopan ensimmäinen kauppakeskus, jolla on toiminnan aikainen LEED platinatason luokitus. Platina on korkein mahdollinen LEEDin taso.

Sello on avoinna kaikille, ja karvakaverit ovat myös lämpimästi tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin.

Kauppakeskus sijaitsee aivan Leppävaaran juna-aseman ja bussiterminaalin vieressä. Reittimahdollisuudet sekä aikataulut löytyvät suoraan HSL:n sivuilta https://www.hsl.fi/. Autolla Selloon pääsee helposti mm. Turun moottoritietä tai Kehä I ja II pitkin. Sellon parkkihalleissa 5 ensimmäistä tuntia on ilmaista, ja täältä löytyvät myös sähköautojen latauspisteet.