Siirry sisältöön

Espoon keskus

Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Auroran Korttelin tilat

Lasten kulttuurikeskus Aurora on Espoon Järvenperässä sijaitseva lapsille ja lapsiperheille suunnattu kulttuurikeskus. Aurora tarjoaa myös tunnelmallisia ja ainutlaatuisia kokous- ja juhlatiloja.

Lasten kulttuurikeskus

Lasten kulttuurikeskus Aurora on Espoon Järvenperässä sijaitseva lapsille ja lapsiperheille suunnattu kulttuurikeskus. Auroran kortteli tarjoaa lisäksi tunnelmallisia ja ainutlaatuisia kokous- ja juhlatiloja.

Lasten kulttuurikeskus Auroran rakennuksilla ja pihapiirillä on kiehtova historia. Auroran lähinaapuri on Träskändan kartano upeine puistoineen. Aurora Karamzin vietti Aurorassa kesiään kartanon tuhouduttua tulipalossa 1880-luvulla. Auroran korttelin talot ovat palvelleet 1800- ja 1900-lukujen taitteessa muun muassa puutarha- ja meijerikouluna, meijerinä ja kesäsiirtolana. Espoon kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 12.10.1982 ostaa Järvenperän kylän tila Aurorasommarhemmet RN:o 1:9 Espoon kaupungille. Peruskorjaustyöt alkoivat marraskuussa 2001 ja jo elokuun ensimmäisellä viikolla 2003 Espoon kaupungin kulttuuritoimen työntekijöitä muutti uusiin työtiloihin Auroraan.

Korttelin kolmannen rakennuksen, Meijerin, korjaustyöt valmistuivat keväällä 2018 ja samana syksyllä laajan pihan remontti saatiin päätökseen. Uuteen kukoistukseensa noussut Auroran kortteli toivottaa sinut tervetulleeksi lasten kulttuurielämysten, juhlien ja kokousten pariin.

Lasten kulttuurikeskus Auroran laaja piha-alue on autoton. Parkkialue on osoitteessa Träskändanristi 4. Pääportin läheisyydessä on kaksi invapaikkaa. Sekä lasten kulttuuriesitysten Meijeriin että toiminnan ja pajojen Taidetaloon on esteetön pääsy.

Auroraan pääset kätevästi busseilla: lähipysäkeillä pysähtyvät Espoon sisäiset linjat 219, 227, 236, 239, 533 ja 582 sekä seutulinja 321.

Laitetaan hyvä kiertämään, tehdään yhdessä Aurorahetkestäsi ikimuistoinen!

Lasten kulttuurikeskus Aurorassa on kolme rakennusta historiallisessa ja avarassa pihapiirissä. Jokaisessa talossa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ikimuistoisen tilaisuuden järjestämiseen. Voit tilata cateringpalvelun huolehtimaan tarjoiluista tai tuoda tarjottavat itse. Kulttuurikeskus järjestää upeat tilat kalusteineen.

Rauhallisessa ja turvallisessa pihassa voit viettää aikaa juhlinnan tai kokouksen lomassa tai nauttia välipalaksi viereisen Träskändan puiston vehreää tunnelmaa.

Juhlat ja kokoukset - Järjestä yksilölliset juhlat Auroran korttelissa!

Meijeri 

Uudistettu, uljas juhla- ja kokoustila alle 75 hengelle: juhli häitä, järjestä suvulle, ystäville, harrastusporukalle, kalakavereille ikimuistoiset juhlat upeassa ympäristössä! Juhlista talvea tai vihertyvää luontoa keväällä, järjestä pimeyden siedätysjuhlat tai kesäkemut - aina löytyy hyvä syy kokoontua juhlimaan!

Tuo työporukka kokoukseen. Meijeristä löytyvät tilat myös ryhmätyöskentelyyn 3-4 ryhmälle.

Taidetalo

Juhlatila lastenkekkereihin alle 60 vieraalle: avarassa Aurinkosalissa käytettävissäsi ovat tyynyt ja tarvikkeet, kirjat ja kalusteet sekä Minikortteli-puuhahuone tunnelmineen.

Tilanhoitajantalo 

Palaveri alle 8 hengen tiimillesi. Kutsu lähimmät ystävät illanviettoon kodikkaaseen Onniin.

Tilavaraukset: 

aurora.tilat@espoo.fi, 046 877 3253