Siirry sisältöön

Espoon keskus

Löfkulla Golf

Aktiviteetit

Löfkulla Golf on 9-reikäinen tasoituskelpoinen kenttä ja kaikille avoin jokamieskenttä Espoossa.

Löfkulla Golfin 9-reikäinen kenttä on loistava paikka aloittaa ja jatkaa golfin harjoittelua tai pelaamista. Kentän par on 30 ja väylien pituudet vaihtelevat 90 metristä 230 metriin. Yhteispituudeltaan 1385 metriä pitkällä kentällä on kuusi par 3 ja kolme par 4 -väylää.

Tasoituskelpoinen kenttä tarjoaa haasteita eritasoisille pelaajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. Kentällä pääsee pelaamaan kertamaksua vastaan ja golflajiin voi tutustua ilman green cardia.

Rangella ja harjoitusviheriöllä voi harjoitella, eikä omia golfmailoja välttämättä tarvita, sillä varusteet voi vuokrata kentältä.

Kentän 9-reikäinen minigolfrata tarjoaa hauskaa ja haastavaa ajanvietettä koko perheelle. Radalla pelaaminen tapahtuu korkealaatuisella keinonurmimatolla, jonka ominaisuudet vastaavat oikean viheriön nopeuksia. Minigolfrata on avoinna kaikille.

Löfkulla Golf tarjoaa yksityisopetusta ja erilaisia golfkursseja aloittelijoista harrastepelaajiin – ikään katsomatta, junioreista senioreihin. Café Löfkulla terasseineen palvelee päivittäin kentän asiakkaita.

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018

Yhteystiedot

Lehtimäentie 2, 02770 ESPOO
info@lofkullagolf.fi
+358400774377

www.lofkullagolf.fi