Kirkkonummi, Meri ja saaristo

Majvik Kokous- ja kongressihotelli

Majvikin kokous- ja kongressihotelli sijaitsee KEHÄ III:n varrella, Espoonlahden rannalla, 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, Kirkkonummen Masalassa.

Majvikissa on 20 erikokoista kokous- ja luentosalia sekä lisäksi ryhmätyötiloja. Ajanmukainen kokoustekniikka ja henkilökohtainen kokouspalvelu takaa onnistuneen kokouspäivän.

Kongressisaliin mahtuu 350 kokousvierasta. Tila toimii hyvin myös näyttely- ja juhlatilana. Majvikissa onnistuvat niin pienet kokoukset kuin suuret, monimuotoiset seminaarit ja kongressitkin.
Tilojen kalustusta ja tekniikkaa päivitetään säännöllisesti.

Majvikissa on 100 hotellihuonetta, majoitustilaa yhteensä n. 200 yöpyjälle. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, ranta-alueella ja jugendlinnassa.

Päärakennuksessa on iso, viihtyisä saunaosasto uima-altaineen. Saunatiloja löytyy myös ranta-alueelta.

Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan. Valoisassa ravintolasalissa kaikilla on ikkunapaikka. Tila voidaan jakaa myös pienempiin kabinetteihin.

Upea Jugendlinna ylhäällä mäellä, tarjoaa hienot puitteet kaikenlaisiin yritys- ja perhejuhliin. Slaavilainen ilta, teemaan kuuluvalla ohjelmalla, vie suoraan 60 vuotta taaksepäin Porkkalan vuokra-aikaan. Linnassa voi myös majoittua ja pitää pienimuotoisia kokouksia.

Sijainti luonnon keskellä, meren rannalla antaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaisiin ulkotapahtumiin ja aktiviteetteihin. Tyky- ja tyhypäivät, henkilökunnan kesäpäivät yms. onnistuvat hyvin isoillekin ryhmille.
Päivän ohjelmasta vastaavat yhteistyökumppanit.

Yhteystiedot

Majvikintie 1, 02430 Masala
majvik@majvik.fi
+358 9 295 511

http://www.majvik.fi