Siirry sisältöön

Tapiola, Leppävaara

Mili´s Food & Café

Ravintolat

Piristävä kahvila-ravintola Espoon urheilupuistoissa Tapiolassa ja Leppävaarassa. Maukasta ruokaa ja kahvilatuotteita seitsemän päivää viikossa.

Mili´s Food & Café on vuonna 2010 Espoossa perustettu kahvila-ravintola. Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja Espoon urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille. Mili`s Food & Café:sta löytyy paikan päältä kattava tarjonta kahvila- ja ruokatuotteita, jotka edustavat asiakkaittemme toiveiden mukaista valikoimaa.

KOTIRUOKALOUNAS SEKÄ ANNOSTUOTTEET

Arkisin kotiruokaa buffeesta, sekä koko valikoimamme takeawaynä. Herkulliset salaatti-, pasta- ja keittoannokset ulkoilu- ja urheilusuorituksen jälkeen takaavat hyvän olon ja hyvän palautumisen. Meiltä löytyy myös muita tuotteita lämpöisen ruoan kaipaaville.

KAHVILA- JA DELITUOTTEET

Itse leivottujen munkkien tai korvapuustien kera maistuu kaakao tai erikoiskahvit. Lisäksi valikoima muita makeita leivonnaisia sekä suolaisia tuotteita kahvilassa nautittavaksi. Delituotteina täytettyjä leipiä, salaatteja, leivonnaisia, mehuja, urheilu- ja virvoitusjuomia, sekä erilaisia ravitsevia välipaloja, kuten proteiinituotteet ja pähkinäsekoitukset.

URHEILIJOIDEN JA RYHMIEN RUOKAILUT

Meille sydämen asia on huomioida ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa. Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla. Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla sivultamme www.milisfood.fi Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat. Käy kurkkaamassa kotisivumme www.milisfood.fi ja ota seurantaan facebook- sekä instagram-kanavat. Nähdään!

 

Tapiolan toimipiste: Urheilupuistontie 3, 02120 Espoo

Leppävaaran toimipiste: Maantienpelto 1, 02650 Espoo