Natura Viva

Natura Viva on luontoaktiviteetteihin erikoistunut perheyritys, jonka erikoisalaa ovat merimelonta ja monipuoliset retkipalvelut Nuuksion kansallispuistossa.

Nuuksion Haukanpesä

Natura Viva avaa toukokuussa monipuolisen toimipisteen Nuuksion kansallispuiston ytimeen, Haukkalammelle. Haukkalampi on erinomainen päivä- tai viikonloppuretken lähtöpaikka. 

Haukanpesä on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun joka päivä klo 10 – 18. Syksyn aukioloajoista ilmoitetaan myöhemmin.

Vuokraa kanootti, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike

Haukanpesältä voit vuokrata inkkarikanootiin, SUP-laudan, soutuveneen tai Fatbike-pyörän. Haukkalampi on myös loistava kohde vesiaktiviteeteille. Se on aina tyyni ja meloen tai soutaen pääset nauttimaan kauniista maisemista ja luonnonrauhasta. Vuokrattavissa on myös suosittuja Fatbike-pyöriä, joilla voit tutustua Nuuksion kansallispuistoon tai suunnata pidemmälle pyöräretkelle.

Lähde ohjatuille retkille

Natura Vivan ohjatuille retkille pääsee helposti Helsingin keskustasta tai matkan varrelta. Kuljetus Kiasmalta klo 10:30 kuuluu retken varanneille. Touko- ja syyskuussa retkiä on tarjolla joka viikonloppu, kesä-, heinä- ja elokuussa joka päivä. 

Toukokuu

Lauantai: Nuuksio Fatbike Adventure
Sunnuntai: Nuuksio Canoe Adventure

Kesä-, heinä- ja elokuu

Maanantai: Nuuksio SUP Adventure
Tiistai: Nuuksio Forest Lake Walk
Keskiviikko: Nuuksio Canoe Adventure
Torstai: Nuuksio Fatbike Adventure
Perjantai: Nuuksio Short Hike and Campfire
Lauantai: Nuuksio Fatbike AdventureSunnuntai: Nuuksio Canoe Adventure

Syyskuu

Lauantai: Nuuksio Fatbike Adventure
Sunnuntai: Nuuksio Canoe Adventure

Vastaavia retkiä järjestetään myös räätälöidysti privaattiryhmille.


Cafe Silva kutsuu kahville

Haukanpesällä palvelee myös Cafe Silva. Nauti kuppi kahvia, lämmintä teetä, uunituore pulla tai herkullinen sämpylä. Kahvilasta voit ottaa eväät kätevästi mukaan myös patikkaretkelle. Kahvilassa myydään myös virvoitusjuomia, jäätelöä ja muita herkkuja.


Virkistyspäivä Nuuksion kansallispuistossa

Nuuksion kansallispuisto ja Haukkalammen ympäristö on mainio paikka yrityksen tai yhteisön TYKY- tai TYHY-päiväksi. Järjestämme monipuolista ohjelmaa sekä pienille että isoille ryhmille. Ohjelmassa on kanoottimelontaa, suppailua, fatbike-retkiä sekä luonto- ja patikkaretkiä. Kaikkia ohjelmia voidaan yhdistellä. Luontoaktiviteetin jälkeen on mukava nauttia Haukanpesän saunan löylyistä tai ruokailla nuotiolla. 


Haukanpesän sauna

Nauti perinteisen puusaunan löylyistä ja pulahda Haukkalampeen uimaan. Voit vuokrata tämän tunnelmallisen saunan kahdeksi tunniksi tai viideksi tunniksi. Löylyihin mahtuu 6 henkeä kerralla ja takkahuoneessa on iso pöytä ja tuolit 12 hengelle. Takkahuoneesta löytyy kokousvarustus ja myös ruokailu onnistuu.


Aidot eräkämpät, Oravankolo ja Tikankolo

Vuoden 2019 alusta Oravankolon ja Tikankolon eräkämpät tulevat varattaviksi Natura Vivan kautta . Kummassakin kämpässä on makuupaikat kuudelle hengelle ja oma erillinen saunarakennus. Kämpät sijaitsevat vesistön rannalla Nuuksion kansallispuiston sisällä. Kämpät ovat todella suosittuja, joten kannattaa varata haluamansa ajankohta ajoissa.


Merimelontaa Laguunissa

Natura Vivan kajakkeja voi vuokrata Espoon Keilaniemessä Vesiurheilukeskus Laguunissa. Laguunissa järjestetään myös ohjattuja melontaretkiä ryhmille.

Yhteystiedot

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo
info@naturaviva.fi
+358 10 292 4035

http://www.naturaviva.fi