Siirry sisältöön

Tapiola

Näyttelykeskus WeeGee

WeeGee: Museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus.

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus Espoon Tapiolassa. WeeGee toimii Aarno Ruusuvuoren (1925–1992) suunnittelemassa entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa.

WeeGeellä toimivat EMMA – Espoon modernin taiteen museo, joka esittelee kotimaista ja kansainvälistä modernismia, nykytaidetta sekä designia sekä KAMU, joka osa Espoon historiaa säilyttävää, keräävää ja esittelevää Espoon kaupunginmuseota. Löydät EMMAn ja KAMUn ajankohtaiset näyttelyt museoiden omilta nettisivuilta.

WeeGeellä on esillä myös Mauri Kunnaksen rakastettuja hahmoja sekä Kunnaksen elämää ja työskentelytapoja esittelevä pysyvästi näyttely. Toukokuusta syyskuuhun voit lisäksi kokea arkkitehti Matti Suurosen (1933–2013) suunnitteleman utopistisen muovitalo Futuron.

Museoiden ja näyttelyiden lisäksi WeeGeellä toimivat museokauppa EMMA Shop ja herkulliset kahvit ja lounaat tarjoileva Cafe Zoceria WeeGee.

Näyttelykeskus WeeGeelle on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä. WeeGee sijaitsee noin 800 metrin päässä Tapiolan metroasemalta ja lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee WeeGeen lähellä Ahertajantiellä. Autoilijoita palvelevat Ahertajantien ulkoparkkialue sekä pysäköintilaitos Kulttuuriparkki ovat maksullisia. Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat WeeGee-talon edessä. Esteettömältä pysäköintialueelta johtaa luiska talon pääovelle.

Ajankohtaiset tapahtumat, aukioloajat ja lipputiedot löydät WeeGeen nettisivuilta. Näyttelykeskus WeeGee tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden.

Aukioloajat

Tarkista aukioloajat museoiden omilta sivuilta.