Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari, Meri ja saaristo

Nokkalan Majakka

Viehättävä kahvila-ravintola upeissa merimaisemissa Nokkalan venesatamassa. Viihtyisä kattoterassi auki kesäisin.

Nokkalan Majakka on vuonna 2016 valmistunut rantakahvila, jossa nautit upeasta merimaisemasta ympäri vuoden.

Ruoka ja juoma

Nokkalassa tarjoillaan päivittäin laadukkaita kahvilatuotteita, arkisin herkullista lounasta ja keittolounasta sekä Nokkalan Majakan menua. Erikoiskahvit, laadukkaat viinit ja muut juomat takaavat rentouttavan hetken meren äärellä. Lounaslistan ja menut löydät kotisivuilta.

Tapahtumat

Kahvila-ravintola tarjoaa erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Ajankohtaisista tapahtumista voi lukea lisää kotisivuilta ja Facebook-sivuilta.

Sijainti

Nokkalan Majakka sijaitsee Nokkalan venesatamassa, Matinkylän uimarannan välittömässä läheisyydessä ja Espoon rantaraitin varrella. 40 kilometriä pitkä rantaraitti kattaa lähes koko Espoon rantaviivan ja tarjoaa loistavan ympäristön urheiluun ja virkistymiseen. Kesäisin Nokkalan Venesatamasta kulkee päivittäin Espoon saaristoliikenne Iso-Vasikkasaareen.

Aamiaistilaisuudet

Merimaisema luo inspiroivan ympäristön kokouksille ja tapahtumille. Tilat sopivat hyvin 10-30 henkilölle ja katetulla terassilla on lisäksi 40 asiakaspaikkaa. Nokkalan Majakan tiloissa voi järjestää aamiaistilaisuuksia arkisin klo 8 – 10 / 11.