Siirry sisältöön

Nuuksio

Oy Swinghill Ab

Aktiviteetit

Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee lähellä Solvallan urheiluopistoa ja Suomen luontokeskus Haltiaa Nuuksiossa Pohjois-Espoossa.

Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee lähellä Solvallan urheiluopistoa ja Suomen luontokeskus Haltiaa Nuuksiossa Pohjois-Espoossa. Vanhan Turuntien risteyksestä on ajomatkaa 8 km. Rinnekeskuksesta avartuu hieno ”alppimaisema" Nuuksion Pitkäjärven suuntaan. Rinteiden keskellä palvelee hirsirakenteinen viihtyisä hiihtomaja, jossa kahvila, ja sosiaalitilat. Parkkialue on rinteiden yläpuolella. Rinteiden korkeusero on n. 75 m. Välinevuokraamo ja lipunmyynti sijaitsevat parkkipaikan välittömässä läheisyydessä Kilparinteen yläosassa. Hiihtokoulu järjestää koko talven mittaisia kursseja sekä yksityistunteja. Valikoimista löytyy myös lyhytkurssit. Keskiviikoisin on maksuton Freestyle-klinikka.

Rinteet

Rinteitä on kolme: • Perherinne: 450 m pitkä loiva rinne • Kilparinne: 300 m pitkä rinne • Lastenrinne: erittäin loiva 100 m pitkä rinne. Hissejä on kolme: • Ankkuri-hissi palvelee Kilparinnettä • Teleskooppi-hissi palvelee sekä Perherinnettä että Kilparinnettä • Naruhissi palvelee Lastenrinnettä

Vuokraamo

Lasketteluvälineet: Vuokraamossa on 140 välinepakettia. Pakettiin kuuluu sukset, laskettelumonot ja sauvat. Mallistosta löytyy jokaiselle sopivat välineet alkaen 4-vuotiaista laskettelijoista aikuisiin saakka. Lumilautavälineet: Vuokraamosta löytyy 25 lumilautapakettia. Pakettiin kuuluu lumilauta (105–160 cm) ja kengät (koot 30–47). Telemark-välineet: Vuokraamosta löytyy 14 paria telemark-monoja (mondokoot 23,5 - 30,5) / Garmont Ener-G, Garmont Voodoo, Garmont Elektra ja Garmont Syner-G. Telemark-suksina ovat Head JO ProModel-sukset varustettuna Rottefella R8/R4- siteillä.