Siirry sisältöön

Otaniemi - Keilaniemi

Ravintola Fat Lizard

Ravintolat

NO BULLSHIT. ESPOOSTAKIN LÖYTYY RAVINTOLA, JOKA ON AVOINNA VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ ILTAMYÖHÄÄN SAAKKA.

Ravintola Fat Lizard kastoi lusikkansa espoolaiseen ravintolakulttuuriin tammikuussa 2018. Ravintola uskoo näyttävään, käsillä tehtyyn ja runsaaseen ruokaan. Aito italialainen puu-uuniloihtii Espoon parhaat pizzat ja hanasta löytyy aina paras valikoima Fat Lizardin sekä muiden pienpanimoiden oluita.

Suositun ravintolan suuresta salista löytyy penkki ja pöytä poikineen. Silti tupa on toisinaan täysi. Varaa siis pöytä, varsinkin viikonloppuisin, jos baaritiskillä odottelu ei ole sinun juttusi. Ravintola Fat Lizard sijaitsee Aalto-yliopiston (Otaniemi) metroaseman kupeessa. Metron myötä perille löytää tuossa tuokiossa myös Helsingistä. Ravintola sijaitsee vastapäätä metron Tietotien puoleista sisään-/ uloskäyntiä.

AINA HYVÄN MAUN PUOLELLA

Ravintolan keittiössä grillataan, savustetaan ja kypsytellään koko ajan jotain uutta. Ruokalista vaihtuu kolme kertaa vuodessa ja sesongit sekä tuulahdukset eri puolilta maailmaa maistuvat aina runsaassa menussa.

Ravintolasta voi tilata take-away pizzoja ja burgereita soittamalla 020 127 7710 ja noutaa itse. Woltin ja Foodoran kautta onnistuu kuljetus myös kotiovelle saakka.

 

 

 

 

Lounas ja sunnuntaibrunssi ovat tauolla toistaiseksi (1.1.2021-). 

Ravintola on avoinna keskiviikosta perjantaihin 15-23, lauantaisin 12-23 ja sunnuntaisin 13-21. Aukioloaikoina on tarjolla herkullinen á la Carte-menu sekä puu-uunipizzat. 

LOUNAS

Tarjoilemme joka arkipäivä herkullisen ja monipuolisen lounaan. Lounasbuffetissa on runsaasti salaatteja, keitto ja lämmin ruoka sekä kahvi ja tee. Lounasaikaan on aina tarjolla myös á la Carte-herkut sekä puu-uunipizzat.

FAT SUNDAY BRUNCH

Sunnuntaisin tarjolla on mehevä brunssi ja kattaukset ovat klo 10.30-12.30 ja klo 13.00-15.00. Runsaan ja monipuolisen aamiaisen päälle tarjoilemme seisovasta pöydästä hurjan määrän kasviksia, kalaa, lihaa ja äyriäisiä. Oman mausteensa tuovat aidolla tulella eli puu-uunillamme tehdyt herkut. Brunssille suosittelemme aina pöytävarausta.

Brunssilla ensimmäisen kattauksen aikana (11:30 – 12:00) taikuri Sami Paavola tekee temppuja ja viihdyttää lapsia.

Katso ruokalistat!

À la carte
Lounas
Brunssi