Siirry sisältöön

Matinkylä-Olari

Ravintola Freja

Matinkylän sydämessä sijaitseva tyylikkäästi rento ravintola ja baari, jossa tarjolla aamiainen, arkilounas, à la carte sekä lauantaisin brunssi.

Frejassa nautit skandinaavisin vivahtein sisustetussa miljöössä monipuolisesta aamiaisesta ja laadukkaasta arkilounasta. Joka lauantai on tarjolla maukas brunssi raikkaalla alkuruokapöydällä, lämpimillä pääruoilla sekä runsaalla jälkiruokapöydällä. Illallispaikkana Freja tarjoaa sinulle unohtumattomia ja laadukkaita makuelämyksiä. Osa ravintolan annoksista valmistetaan aidossa puuhiiligrillissä, joka antaa ruoille pikantin grillatun ja paahteisen maun.

Ravintola Frejan 180 asiakaspaikkaa jakautuvat rentoon oleskelutilaan ja ruokailutilaan, joiden keskiosassa palvelee tunnelmallinen baarialue. Voit nauttia juomista, viineistä, drinkeistä ja alkoholittomista vaihtoehdoista seurustelun lomassa ja tukea illalliskokemustasi.

Ravintolasalin vieressä on myös erillinen kokoustila jopa 100 hengen tapahtumille ja kokouksille.

Kesäisin ravintola laajenee niin hotellin sisäpihalle kuin sen kattokerrokseenkin, jossa on myös yksityiskäyttöön vuokrattavat saunatilat. Ravintola Frejan löydät Ison Omenan läheisyydestä. Voit saapua helposti myös Matinkylän metroaseman läntisen sisäänkäynnin kautta. Voit myös pysäköidä autosi hotellin parkkihalliin.