Siirry sisältöön

Meri ja saaristo

Ravintola Paven

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa Pentalan saarella.

Merellinen kesä- ja tilausravintola Paven sijaitsee aivan veden äärellä luonnonkauniissa Suvisaaristossa Pentalan saarella.  Pentalan saaristomuseon rakennukset sijaitsevat ravintolamme välittömässä läheisyydessä, joten museovierailun jälkeen voit nauttia lounasta tai pientä purtavaa meillä Pavenissa.

Viehättävä, arkkitehti Sigurd Frosteruksen suunnittelema rakennus on toiminut yhtäjaksoisesti Esbo Segelföreningenin purjehduspaviljonkina jo 1900-luvun alusta. Ajan patinoiman paviljongin, aidon saaristomaiseman ja hyvän ruoan uniikki yhdistelmä on vain lyhyen venematkan päässä mantereelta. 

YKSITYISTILAISUUDET

Omiaan yksityistilaisuuksiin - sisätiloihin mahtuu yli 150 ihmistä, jonka lisäksi ravintolalla on iso terassi aivan meren äärellä. Ison salin ja paviljongin suuret ikkunat avautuvat suoraan merelle ja hiekkarannalle. Laadukas, saariston perinteitä uudelleen tulkitseva keittiö, mielenkiintoinen viinilista ja ammattimainen palvelu ovat toimintamme kulmakivet.

Rapujuhlat

Merellinen miljöö tarjoaa huikeat puitteet perinteisten rapujuhlien viettoon. Tämän lähemmäs merellistä tunnelmaa on vaikea päästä. Loppukesästä alkava ravustuskausi täyttää Paveninkin kalenteria tiuhaan tahtiin, joten varaathan oman rapuillallisesi ajoissa.

Kokoukset ja Juhlat

Saaristolaisravintola Pavenissa voi järjestää niin yrityskokouksen kuin vaikkapa sukujuhlat. Kuvankauniissa Pentalan saaressa sijaitseva Paven houkuttelee kesäisin turisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kokoustamisen ohessa mahdollisuus myös herkutella lounaan tai ihan vaikka kahvin ja pullan merkeissä. Samalla reissulla mahdollisuus myös käydä tutustumassa saaressa sijaitsevaan museoon sekä pulahtaa virkistävään saaren keskellä sijaitsevaan lampeen.

CAFE LILLSTUGAN

Kahvilamme Cafe Lillstugan sijaitsee saaristomuseo Pentalan yhteydestä lyhyen kävelymatkan päässä ravintola Pavenista, josta löydät pikkupurtavaa saariston tapaan. Tarjolla on pientä suolaista ja makeita leivonnaisia Gurlin reseptejä kunnioittaen, jäätelöä ja muita herkkuja. Kahvi jauhetaan paikan päällä Helsingin Kahvipaahtimon tuoreista pavuista. Saaristokahvila palvelee ravintola- ja museovieraita aina museon ollessa avoinna. Lue lisää

Näin tavoitat meidät:


Yksittäiset pöytävaraukset ja kyselyt suoraan ravintolasta, puh. 09 888 6923, Facebook-sivulta tai verkkosivuilta