Siirry sisältöön

Nuuksio

Soidinkierros

Avokallioinen rengasreitti Nuuksion suurimalle suolle, kivenheiton päässä laadukkaista ravintola- ja majoituspalveluista.

Täällä Siikarannan kupeessa luontoystävät voivat yhdistää upeat ravintola- ja majoituspuitteet keveään päiväpatikointiin. Retkeily alkaa Hotelli Nuuksion pihasta, jonka pihassa on mukavasti pysäköintitilaa. Soidinkierros on helppokulkuinen ja tasainen rengasreitti Siikajärven ja Hotelli Nuuksion läheisyydessäRengasreitti soveltuu kaiken tasoisille patikoijille. 

 

 

Retkeilyn kohokohta on ehdottomasti hieno näkymä Nuuksion suurimmalle suolle, Soidinsuolle. Tämä4 kilometrin pituisen reitin varrella retkeilijät saavat ihastella avokallioiden ja vanhan metsän ilmentävää maisemaa. Reitti on merkitty vihreällä. 

Muutaman tunnin retkeilyn jälkeen Hotelli Nuuksiossa voi nauttia majoittumisesta sekä sauna- ja ravintolapalveluista aivan Siikajärven rannalla.Hotelli Nuuksio mahdollistaa myös muiden aktiviteettien kokemisen, kuten tennistä ja frisbeegolfia. 

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 2 kilometrin kävelymatkan päässä Hotelli Nuuksiosta. Hotellin pihassa on runsaasti tilaa pysäköinnille.