Siirry sisältöön

Tapiola, Otaniemi - Keilaniemi

Spektri Business Park

Kokoustilat

Täysin uudistunut Spektri Business Park sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Tapiolassa. Spektri tarjoaa viihtyisät puitteet sekä kattavat catering-palvelut kokousten, seminaarien ja koulutusten järjestämiseen.

Spektri on yrityspuisto, joka sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä I:n varrella, Pohjois-Tapiolassa, Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa. Spektrin kansainvälisessä yrityspuistossa on viisi toimistotaloa, jotka tarjoavat edustavat, muunneltavat ja modernit toimitilat noin 80 yritykselle.

Spektri koki mittavan uudistuksen vuonna 2016. Modernin skandinaavisen ilmeen saanut yrityspuisto on erinomainen vaihtoehto kokouksien, seminaarien ja koulutusten järjestämiseen hyvien liikenneyhteyksien, viihtyisien tilojen ja laadukkaiden ravintolapalveluiden ansiosta.

Modernia kokous- ja edustustilaa monessa koossa

Spektri tarjoaa yhteensä 20 hyvin varusteltua kokous- ja konferenssitilaa pienille ja suurille ryhmille kuuden hengen kabineteista 80 hengen kokoustilaan. Lisäksi Spektrissä on 100 hengen auditorio sekä kaksi edustussaunaa, joissa on tilavat omat oleskelu- ja keittiötilat. Ravintoloidemme tiloja voi myös vuokrata juhlatiloiksi yksityiskäyttöön.

Catering toiveittesi mukaan

Herkulliset tarjoilut kokouksiin ja koulutuksiin järjestyvät kätevästi Spektrin laadukkaista ravintoloista, Ravintola Tesanista ja Ravintola Kirjo & Cafe Parkista. Kevyestä aamupalasta monen ruokalajin menukokonaisuuksiin tai jotain siltä väliltä – ravintolamme pystyvät vastaamaan vaativiinkin toiveisiin. 

Yhteystiedot

Metsänneidonkuja 10, 02130 Espoo
spektri@spektri.fi
+358 (0)10 195 015

www.spektri.fi