Siirry sisältöön

Strömma Finland Oy Ab

Ohjelmapalvelut

Strömma tarjoaa kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä charter-kuljetukset maalla ja merellä.

Kiertoajelut maalla ja merellä. Helsinki Panorama Sightseeing -kiertoajelu on helppo tapa tutustua Helsingin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Lähdöt Esplanadin puistosta (Fabianinkatu) päivittäin klo 11.00. Open Top Tours Hop On Hop Off -kiertoajelu kaksikerrosbussilla tarjoaa kesäaikaan hyvän mahdollisuuden tutustua Helsinkiin omassa aikataulussa. Lippu on voimassa 24 h ja voit jäädä pois ja nousta kyytiin 13 eri pysäkillä kantakaupungin alueella.

Kaunis Kanavareitti -saaristoristeilyllä näet pääkaupungin kauneimmat rantamaisemat. Strömman valikoimasta löydät kesäaikaan myös lukuisia teema-, lounas- ja illallisristeilyjä Helsingin hurmaavassa saaristossa. Tutustu Sightseeing-valikoimaan nettisivuilla.

Tilausristeilyt

Vuokraa oma laiva - kerro toiveesi, me räätälöimme seurueellesi ainutlaatuisen risteilyelämyksen! * Viisi tasokasta saaristolaivaa ja pääkaupunkiseudun kauneimmat rantamaisemat * Parasta palvelua ja laadukas WWF:n hyväksymä catering-menu tarkoin valituista raaka-aineista * Toimivat ruokailutilat, baari sekä täydet anniskeluoikeudet * Tarvittava tekniikka ohjelmanumeroihin. Ravintolalaiva m/s Aavalla järjestät tunnelmallisen perhejuhlan, onnistuneen kokouksen, tyylikkään asiakastilaisuuden tai herkullisen illallisen jopa yli 100 hengelle. Laivavalikoimasta löydät myös pienemmät puualukset sekä modernit ja valoisat kanavalaivat. Kauttamme saat myös siirtokuljetukset bussilla tai autolla sekä opaspalvelut lukuisilla eri kielillä.