Nuuksio

Suomen luontokeskus Haltia

Haltia on Nuuksiossa sijaitseva elämyksellinen näyttely- ja tapahtumakeskus, jonka luontonäyttelyissä pääsee kaikkiin Suomen kansallispuistoihin. Haltia tarjoaa modernit kokoustilat ja oheisohjelman. Lisäksi ravintola ja luontomyymälä.

Haltia on puurakenteinen näyttely- ja tapahtumakeskus Nuuksion kansallispuiston kupeessa vain 40 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Haltian näyttelyissä pääset kansallispuistojemme mahtaviin maisemiin ja pääkaupunkiseudun luontokohteisiin.

Luontokeskuksesta on helppo lähteä retkelle lähiluontoon tai Nuuksion kansallispuistoon. Etukäteisvarauksella on mahdollista varata opastus luontonäyttelyihin, Haltian arkkitehtuuriin, ekoteknologiaan tai luontoon ammattitaitoisen eräoppaan johdolla. 

Haltian yhteistyöyrittäjät tarjoavat retkiä, joilla Nuuksion kansallispuistossa voi talvella esimerkiksi seikkailla poroajelulla, kesällä meloa, rauhoittua metsässä, bongata lintuja tai kerätä sieniä ja marjoja.

Tarjoamme elämykselliset puitteet erilaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Haltian auditorio soveltuu 30-200 henkilön tilaisuuksille ja yksityistilaisuuksia varten on koko rakennus vuokrattavissa jopa 500 henkilön tilaisuuksiin. Haltian saunakabinetissa ja järvinäköalallisissa kokoustiloissa järjestyvät toimivat kokoukset.

Ravintola Haltia tarjoilee päivittäin Luonto lautaselle -lounasta sekä kahvilatuotteita sekä upean järvinäköalan. Ravintolasta saat mukaan myös retkieväät luontoretkelle. Luontomyymälä täydentää Haltian palveluita tarjoamalla ekologisia tuotteita.

Haltia haluaa tarjota kävijöille koskettavia luontoelämyksiä, innostaa lähtemään retkelle Suomen luontoon ja tukea luontosuhteen syventymistä. Tule ja anna luonnon koskettaa!

 

 

Yhteystiedot

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
haltia@metsa.fi
+358 (0)40 163 6200

www.haltia.com/fi/