Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Matinkylä-Olari

Sushibar+Wine Iso Omena

Ravintolat

Käsintehtyä sushia ja orgaanisia viinejä Iso Omenan kivijalassa. Olemme ensimmäinen hiilineutraali ja MSC- & ASC-sertifioutu sushiravintola Suomessa!

"This is carbon neutral sushi, handmade from fresh, certified and sustainable ingredients. Pair with organic wine and some friends for an enhanced experience."

Sushibar+Wine -konseptin idea syntyi yksinkertaisesta oivalluksesta. Sushi ja skandinaavinen estetiikka ovat kotoisin eri puolilta maailmaa, mutta silti ne olisivat kuin luotuja toisilleen. Liiton sinetöi kolmas elementti: itsenäisten tuottajien valmistamat orgaaniset viinit. Kun näennäisesti keskenään erilaiset asiat yhdistettiin, syntyi jotain todella ainutlaatuista.

Sushibar+Wine panostaa vahvasti vastuullisuuteen; ravintola on saavuttanut ensimmäisenä suomalaisena sushiravintolana merenelävien vastuullisuudesta kertovat MSC- ja ASC-sertifikaatit sekä pitkäaikaisesta vastuullisuustyöstä kertovan Ekokompassi -sertifikaatin. Lisäksi Sushibar+Wine on ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola sekä Suomessa että Norjassa. Olemme myös ylpeitä pitkäaikaisesta yhteistyöstämme WWF:n kanssa.

Uuden Sushibar+Wine Iso Omenan-ravintolan sisustuksesta vastaa Studio Joanna Laajisto. Valoisa ravintola sijaitsee metropäädyn pääsisäänkäynnin vieressä, kahdessa kerroksessa omalla sisäänkäynnillään, konseptille tyypillisesti isoine ikkunoineen. Sisustuksessa näkyy, jo 10 vuotta kestänyt kumppanuutemme ikonisten design-brändien Marimekon ja Artekin kanssa.

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.