Siirry sisältöön

Otaniemi - Keilaniemi

Trap Factory

Aktiviteetit

Trap Factory -seikkailutehdas on Suomen suurin escape room -pelikeskus. Valitse suosikkisi yhdeksästä ainutlaatuisesta ja laadukkaasta pakopelistä.

Espoossa sijaitseva 1000m2 Trap Factory -pakopelikeskus tarjoaa puitteet jopa 120 hengen tapahtumiin. Pelimaailmassa valittanavasi on yhdeksän uniikkia, itsetehtyä Room Escape -peliä ja kymmenen taitopeliä. Kokous- ja juhlatilassa järjestät kaikki tapahtumat virkistyspäivistä pikkujouluihin.

Pakopeli on tosielämän seikkailupeli, jossa pelaajat lukitaan erikoisteemaiseen pelihuoneeseen. Huoneesta poispääsy tapahtuu löytämällä asioita ja elementtejä, joiden avulla huoneen pulmat ja mysteerit ratkeavat. Aikaa on 60 minuuttia. Ongelmanratkaisu vaatii yhteistyötä, nokkeluutta ja loogista päättelykykyä.

Pelit suunniteltu 4-6 hengen joukkueille. Pelikielinä toimii suomi ja englanti. Pakopelien suositusikäraja on 12 vuotta. Alle 12-vuotiaiden mukana pelissä tulisi olla yksi vähintään 15-vuotias.

Kokous- ja juhlatiloissamme järjestyvät tapahtumat jopa 120 henkilölle. Neuvottelupäivä, tyky-päivä, virkistyspäivä, tiimipäivä, polttarit, synttärit, läksiäiset, luokkaretket… – Trap Factoryn pakopelit ja kokous- ja juhlatilat soveltuvat moneen!