Siirry sisältöön

Otaniemi - Keilaniemi

Urban Mill

Kokous- ja juhlatilat

Urban Mill tarjoaa tiloja kokouksiin, koulutuksiin, työpajoihin, seminaareihin, messuihin, näyttelyihin ja juhliin Otaniemen Innovaatiokujalla.

Urban Mill on Otaniemessä Aalto-yliopiston kampusalueella sijaitseva yhteistyöalusta – 1300 neliön yhdessätekemisen tila, yhteisö ja kiihdyttämöpalvelu urbaania elämää parantaville innovaatioille ja niiden toteuttajille. Urban Millin kanssa samassa korttelissa Otaniemen Innovaatiokujalla toimivat myös Aalto Design Factory ja Startup Sauna.

Tarjoamme kokous-, tapahtuma- ja juhlatiloja mitä moninaisimpiin tarpeisiin Otaniemen innovaatiopöhinän sydämessä muutaman hengen kokouksista jopa yli 300 hengen messu- ja näyttelytapahtumiin.

Tiloja voi varata puolen tai koko päivän tilaisuuksiin, useamman päivän kestäviin tapahtumin sekä ilta- ja viikonloppukäyttöön. Tiloja voi muunnella ja yhdistellä käyttötarkoituksen mukaan.

Tiloissa on perusvarustus (fläpit, tykit, AV, WLAN) ja niiden käyttöön liittyy oikeus käyttää Urban Kitcheniä kahvituksen tms. valmisteluun sekä tutustua Urban Millin avoimiin tiloihin ja niiden sisältöön.

Käyttäjä järjestelee pöydät, tuolit yms. haluamallaan tavalla. Järjestelyapu 60 euroa + alv /tunti. Tilan käyttäjä voi hankkia tarjoilut itse tai tilata ne Urban Millin catering-verkostosta.

Kyselyt ja varaukset

Tilojen esittelyt

Hinnat ovat viitehintoja (euroa + ALV 24 %). Kokonaishinta sovitaan tapauskohtaisesti käyttötavan mukaan. Urban Mill -verkoston kumppaneilla ja jäsenillä on omat hinnat.

Kysy jäsenyydestä: varaukset@urbanmill.fi

Urban Scene

Rouhea ja inspiroiva Scene on Urban Millin suurin tapahtumatila, joka mukautuu mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Seminaari-, konferenssi- ja työpajamuodossa Scene soveltuu tyypillisesti 40-150 hengen tilaisuuksien järjestämiseen. Messu- ja juhlamuodossa tilassa on mahdollista järjestää jopa 200 henkilön tapahtumia. Sisäänkäynnin (isot halliovet) ulkopuolella on katettu 80 m2 lastauslaituri, jota voidaan etenkin hyvällä säällä käyttää tilan jatkeena, esim. lisänäyttelytilana, ulkoterassina tai grillikatoksena.

Hinnat: puoli päivää 500 euroa + ALV, koko päivä 900 euroa + ALV.

Urban Cave

Särmikäs 100 m2 täysin pimennettävä kokous- ja työpajatila, jossa voi järjestää 15-40 hengen kokouksia, työpajoja, seminaareja ja esittelyitä. Tilassa on suuri 10 x 2,5 m näyttöseinä ja 3 videotykkiä. Vastaanotto, kahvitukset jne. voidaan järjestää suureen halliin Urban Scenen puolelle.

Hinnat: puoli päivää 350 euroa + ALV, koko päivä 600 euroa + ALV.

Urban Balcony

Rouhea ja avara Ateljee-tyyppinen 20-40 henkilön työpajatila Urban Cave -tilan katolla isossa korkeassa hallissa. Tilassa voi järjestää myös kokouksia ja seminaareja. Balconyn arkkitehtipöytiä voi yhdistellä yhdeksi laajaksi työtasoksi. Tilan vieressä olevaa co-working-parvea voi käyttää hajautettua ryhmätyöskentelyä varten.

Hinnat: puoli päivää 300 euroa + ALV, koko päivä 500 euroa + ALV.

Urban Kitchen

Avara 90 m2 kokous- ja ryhmätyötila 10- 25 hengen tapahtumiin. Tilassa on 1-2 videonäyttöä, videoneuvotteluyhteys, Urban Millin yhteiskeittiö, oma sisäänkäynti ja koko seinän mitalta näkymä Otaniemen Innovaatiokujalle. Tilassa on yksi pitkä ja leveä neuvottelupöytä sekä kaksi yhdistettävissä olevaa korkeaa työpöytää.

Hinnat: puoli päivää 200 euroa + ALV, koko päivä 350 euroa + ALV.

Urban Lobby

Valoisa kokous- ja ryhmätyötila 5-15 hengen kokouksille, tiimityölle ja videoneuvottelulle. Tilasta on suora pääsy Urban Millin ison hallitilan päähän, näkymä koko seinän mitalta Otaniemen Innovaatiokujalle ja oma sisäänkäynti 3 H -oven kautta.

Hinnat: puoli päivää 150 euroa + ALV, koko päivä 250 euroa + ALV.

Urban Mill -tilapaketti: Scene + Cave + Kitchen

100-250 henkilön tapahtumia varten on käytettävissä Urban Mill -tilapaketti, joka sisältää Urban Scenen lisäksi Urban Caven ja Urban Kitchenin.

Hinnat: puoli päivää 900 euroa + ALV, koko päivä 1.600 euroa + ALV.

Ateriapaketit

Hinnasto ja tilausohjeet: www.urbanmill.org/ateriapaketit-ja-hinnat

Tarjoamme myös työtiloja yrittäjille ja tiimeille

Tiloja, yhteisöjäsenyys ja palveluja eri kehitysvaiheessa oleville kehittäjä- ja yrittäjätiimeille, mikroyrittäjistä aina suurten organisaatioiden tiimeihin.

Palvelupakettimme ovat:

  • Yrittäjäjäsenyys 1 hlö 24/7 käyttö 150 € + ALV/ kk
  • Yritystiimi 2-3 hlö 24/7 käyttö 350 € + ALV/ kk
  • Avainjäsenyys 1 hlö ei-päivitt. käyttö 600 € + ALV/ vuosi

Lisätietoa: varaukset@urbanmill.fi