Siirry sisältöön

Leppävaara

Vermon ravikeskus

Aktiviteetit

Maan johtava raviareena Vermo on kohtauspaikka, jossa viihtyvät muutkin kuin alan harrastajat.

Vermo on Suomen pääravirata ja monipuolinen tapahtumakeskus, joka järjestää korkeatasoisia ravikilpailuja ja tarjoaa tasokasta ravipelitoimintaa ja elämyksiä asiakkailleen. Täällä viihtyvät muutkin kuin alan harrastajat!
Vietä ainutlaatuinen elämyksellinen ilta seurueesi kanssa Vermossa. Kokeile vaikkapa hevosajelua ammattiopastajan kanssa tai tilaa talliesittely Vermon talleille. 

Kokous- ja juhlatilat

Vermossa järjestät tilaisuudet pienimuotoisista kokouksista messuihin ja suurtapahtumiin. Vermon monipuoliset tilat mahdollistavat yksityistilaisuudet muutaman hengen kokouksista aina isoihin yritysjuhliin – tiloja on tasokkaista 6 hengen aitioista aina 40 hengen kabinetteihin. Viihtyisät ja muunneltavat tilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Kehä I läheisyydessä. Maksutonta paikoitustilaa on jopa 1000 autolle. 

Ravintolat

Vermosta löytyy laaja kirjo kahviloita, baareja ja ravintoloita. Pääravintolana toimii jopa 480 vieraan katsomoravintola Ravilla. Keväästä syksyyn radan laidalla on tietysti myös Suomen suurin raviterassi. Voit nauttia ravintoloiden maukkaista antimista sekä tasokkaasta palvelusta arkisin lounaalla, aina ravien aikana sekä tilauksesta. Vermon kaikista ravintolapalveluista ja tapahtumatarjoiluista vastaa Sunborn Catering.