Otaniemi - Keilaniemi

Vesiurheilukeskus Laguuni

Laguuni on Espoon Keilaniemessä sijaitseva kelluva vesiurheilukeskus. Kaiken ikäiset voivat kokoontua Laguuniin hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Harrastuspuitteet ovat ihanteelliset kaiken tasoisille ja lajeista voi helposti räätälöidä myös mieleisensä ryhmäpäivän. ​Lisäksi ravintola & baari Blägä tarjoilee Espoon parhaita burgereita, tuoreita salaatteja sekä kesädrinkkejä. Kelluva puusauna täydentää elämyksen rentouttavilla löylyillä.

VESIURHEILUAKTIVITEETIT

Wakeboarding on vesilautailua, jonka hauskuus syntyy vauhdikkaasta menosta ja temppuilumahdollisuuksista.

Ympäristöystävälliset kaapelit tekevät harrastamisesta iisiä, edullista ja vaihtelevaa. Laguunin kaapelit toimivat poikkeuksellisesti aurinkoenergialla (kiitos Fortum!).

Meiltä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Lue lisää wakeboardingista Laguunissa.

Suppailu eli Stand up paddling on rauhallinen laji, jota voi harrastaa juuri omaan tahtiin. Laguunin vuokralautavalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan SUP-laudan. SUP-laudalla voi lähteä nauttimaan Espoon saaristomaisemaisemista joko vauhdikkaammin meloen tai iisisti makoillen.

SUP-Polo - Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Laguunilaiset ohjeistavat lajin säännöt pelaajille ja lisähinnasta peliin saa myös oman tuomarin.

Melonta - Voit vuokrata kajakin ja nauttia Espoon kauniista saaristomaisemista kaikessa rauhassa! Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Tarjolla lisäksi myös melontakursseja ja -retkiä kaiken tasoisille! Lisäinfoa täällä melonnasta.

Sauna

Tule kokemaan merellinen saunaelämys Laguunissa! Uniikki saunalautta palvelee Laguunin asiakkaita päivittäin. Voit varata myös saunalautan yksityiskäyttöön. Lisätietoa: https://laguuniin.fi/sauna/

Ryhmät

Räätälöimme ryhmäpäivän toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken ikäiset ja tasoiset ryhmät voivat kokeilla kannustavassa ilmapiirissä esimerkiksi wakeboardingia, SUPpausta tai vaikkapa lähteä melomaan. Tai niitä kaikkia! Ryhmäpäivillämme on Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole hauska, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu!

Katso tästä yritysryhmille tarkoitettu lisäinfopaketti ja hinnasto!

Yhteystiedot

Keilalahdentie 8, 02150 Espoo
info@laguuniin.fi
+358 29 1700 353

www.laguuniin.fi

Aukioloajat

2019:

toukokuu klo 11-20
kesäkuu-elokuu klo 10-22
syyskuu klo 11-20