Siirry sisältöön

Nuuksio

Villa Falco

Kokoustilat

Villa Falco sijaitsee Espoossa Nuuksion kansallispuiston sydämessä ja tarjoaa modernin kokoustilan, perinteisen puusaunan ja paljun luonnon rauhassa.

Villa Falco

Villa Falcon kokoustila on valmistunut vuonna 2021 ja tarjoaa modernit puitteet kokousten järjestämiselle metsämaisemissa luonnon keskellä. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus rentoutua perinteisen puusaunan pehmeissä löylyissä ja paljun lämmössä. Päästä irti kaupungin hälystä ja vietä päivä luonnossa – kuitenkin vain 20 minuutin ajomatkan päässä Espoon keskuksesta ja 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Katso Villa Falcon virtuaalikierros.

Kokoustilat

Moderni kokoustila enintään 12 hengelle. Kokoustilassa on langaton nettiyhteys sekä taulu-tv. Kokoustilasta löytyy myös keittiötaso vesipisteellä, kahvinkeitin, vedenkeitin ja minijääkaappi.

Sauna ja terassialue

Perinteinen puulämmitteinen sauna, moderni saunatupa ja palju. Terassialueella on katettu grillikatos puugrillillä, kaasugrilli ja oleskelualue kalusteineen. Lisäksi ulko-wc sekä ulkosuihku, joka ei ole käytössä talvikaudella.

Aktiviteetit Nuuksiossa

Nuuksion alueelta löytyy monia aktiviteetteja kanoottiretkistä maastopyöräilyyn. Merkityt patikointipolut lähtevät aivan Villa Falcon nurkalta ja Luontokeskus Haltia sijaitsee aivan välittömässä läheisyydessä. Yhdistä kokouspäivään elämys luonnossa!