Siirry sisältöön

Kirkkonummi

Villa Hvittorp ja Hvittorpin kokous- ja kurssikeskus

Villa Hvittorp sekä kokous- ja kurssikeskus Hvittorp sijaitsevat Vitträsk järven rannalla Kirkkonummella.

KOKOUS- JA KURSSIKESKUS HVITTORP JA VILLA HVITTORP

Hvittorp tarjoaa rauhalliset ja inspiroivat puitteet kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin, perhejuhliin ja muihin tapahtumiin. Luonamme järjestät mieleenpainuvat tyhy- ja virkistyspäivät sekä rentouttavat saunatapahtumat. Aktiiviseen toimintaan meillä on yhteistyökumppaneita, joilta saat hyviä ehdotuksia erilaisiin ohjattuihin aktiiviteetteihin. Hvittorpin tilat ovat varattavissa ryhmille arkisin elokuusta toukokuulle. Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina tilat on varattu pääosin Espoon seurakuntien toiminnalle.

VILLA HVITTORP, JUGENDLINNA

Historiallinen ja lumoava Villa Hvittorp tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön erilaisiin kokouksiin, virkistyspäiviin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Villa Hvittorpin kokouskerroksessa on 4 viehättävää 6–20 hengen kokous- ja ryhmätyötilaa. Alakerrassa on kattomaalauksin koristeltu ruokasali ja ylimmästä kerroksesta löytyy viehättävä ja intiimi ullakkokappeli. Kaikkiaan Villassa on hyvin tilaa 50 henkilölle.

KOKOUSTILAT, TAPAHTUMAPAIKKA

Kokous- ja kurssikeskuksessa on neljä viihtyisää kokoustilaa 6–60 hengelle. Rakennuksen viehättävä ja tunnelmallinen kappeli soveltuu myös 116 henkilön seminaareihin tai vaikka kuoroharjoituksiin ja musiikkiesityksiin. Hvittorpin alue sopii jopa 200–250 hengen tapahtumiin, jos käytetään eri tiloja ja ulkoalueita. 

TYHY- JA VIRKSITYSPÄIVÄT

Irrottaudu arjen hektisyydestä luonnon rauhassa. Hvittorpin kaunis puistopuutarha tarjoaa tilaa niin rauhoittumiselle kuin aktiivisellekin tekemiselle. Sisäliikuntaa varten kurssikeskuksesta löytyy iso tila, jossa voi pitää vaikka jooga, -tai jumppahetken ja tilasta löytyy lisäksi takka. Teemme yhteistyötä useiden eri ohjelmapalvelutuottajien kanssa.

RUOKAILU

Hvittorpin keittiö valmistaa herkulliset ateriat laadukkaista raaka-aineista ja tarjoaa mahdollisimman paljon lähi- tai luomuruokaa. Otamme myös mahdolliset ruoka-aineallergiat hyvin huomioon ja valmistamme niihin herkulliset vaihtoehdot. 

MAJOITUS

Rauhallisia majoitustiloja on kurssikeskuksessa, Villassa ja sivurakennuksessa. Kurssikeskuksessa on 1–4 henkilön huoneita 22 kappaletta, yhteensä 65 henkilölle. Villassa on 8 majoitushuonetta, yhteensä 15 henkilölle. Lisäksi majoitusta on viereisissä sivutaloissa kahdessa rakennuksessa yhteensä 11 kpl 1-6 henkilön huonetta, yhteensä 35 henkilölle. 

SAUNA

Viihtyisä ja rauhallinen sauna sijaitsee aivan Vitträsk- järven rannalla. Sauna on varattavissa erikseen 15–20 henkilölle. Lauteilta ja terassilta avautuu upea näköala järvelle. Saunan yhteydessä on erillinen takkatupa, joka sopii myös pienimuotoiseen kokoustamiseen upealla järvinäköalalla.