Siirry sisältöön

#KeilaniemenKesä

Täydellisen lomapäivän resepti löytyy Keilaniemestä! Tekemistä ja nähtävää löytyy jokaiseen makuun, kaikenlaisiin kesäpäiviin.

Henkilö wakeboardaa merellä, Keilaniemen edustalla kesäiltana auringon laskiessa.

Kuva: Antti Rastivo

KOE KAUPUNGIN JA LUONNON KONTRASTIT

Keilaniemi on urbaani keidas, jossa vapaa-ajan huvitukset ja luonnon rauha yhdistyvät kukoistavaan liike-elämäan. Keilaniemessä vierähtää hujahtaen päivä jos toinenkin!

Tulevaisuudessa alueelle rakentuu lisää asuntoja, hotelleja ja palveluita, mutta monista alueen nähtävyyksistä ja aktiviteeteista voi nauttia jo nyt. Hyppäämällä metron, bussin tai kaupunkipyörän kyytiin pääset hetkessä virkistävälle ”staycation”-lomalle!

METROLLA MINILOMALLE

Metrolla pääset perille Keilaniemeen helposti ja nopeasti. Keilaniemen asemalla olet innovaatioiden, liike-elämän ja teknologian ytimessä, mutta silti meren äärellä. Asemalta pääset kätevästi liikkumaan Espoon Rantaraitille, kokeilemaan vesiurheilua Laguunissa tai nauttimaan hyvästä ruoasta ja auringonlaskusta Lucy in the Sky -ravintolassa.

Myös Keilaniemen lähialueiden palvelut ovat helposti saavutettavissa niin metrolla kuin kaupunkipyörilläkin. Urbaaniin lomailuun olennaisesti kuuluvat kulttuurimenot ja ostosmahdollisuudet tuovat mukavaa tasapainoa Keilaniemen moniin luonto- ja urheilumahdollisuuksiin.

KEILANIEMEN PARHAAT TÄRPIT

Elämykset, aktiviteetit ja vierailukohteet:

Ravintolat:

Majoitus: