Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat 

kuvituskuva: tunnelmallinen järvimaisema Nuuksiosta.

Visit Espoo edistää ja kehittää matkailua sekä kokous- ja kongressitoimintaa Espoossa. Matkailuun, kulttuuriin sekä kokous- ja kongressitoimintaan liittyvien markkinointipalvelujen tuottaminen on ydinosaamistamme. Matkailukohteiden, tuotteiden ja -tapahtumien markkinoinnissa teemme tiivistä ja aktiivista yhteistyötä matkailuyritysten kanssa. Visit Espoo on osa Espoon kaupungin markkinointiyhtiö Enter Espoo Oy:tä

Työharjoittelija

Visit Espoo tarjoaa työharjoittelupaikkoja matkailualan opiskelijoille. Haemme työharjoittelijoita pääsääntöisesti kolmen kuukauden jaksoihin, mutta myös pidemmät harjoittelut ovat mahdollisia.

Tarjoamme vuosittain eri korkeakoulujen opiskelijoille tilaisuuden tutustua kokous- ja kongressialan sekä vapaa-ajan matkailun monipuolisiin työtehtäviin työharjoittelijana. Työharjoittelijana pääset hankkimaan arvokasta työkokemusta, luomaan verkostoja ja tutustumaan alamme tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Työtehtäviin kuuluu mm.:

Lopullinen tehtäväkokonaisuus muodostuu harjoittelun aikana. Kaikkiin työtehtäviin annetaan tarvittava perehdytys. 

Työharjoittelun tulee olla opintoihin liittyvää ja sen tulee kartuttaa opintopisteitä. Harjoittelun ajalta emme maksa palkkaa, harjoitteluun sisältyy lounasetu.

Lisätiedot ja harjoitteluhakemukset CV:n kera:
Miikka Valo, Director, Conventions & Tourism
miikka.valo@espoo.fi
043 824 6038