Siirry sisältöön
Ihminen lepäilee riippumatossa merelle katsellen.

6.5.2021

Visit Espoo ja Kauniaisten kaupunki yhteistyöhön matkailun kehittämisessä ja markkinoinnissa

Enter Espoo Oy on solminut Kauniaisten kaupungin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää alueen matkailullista vetovoimaa ja tunnettuutta yhteismarkkinoinnin keinoin Visit Espoo -palvelubrändin alla. Kauniaisten kanssa tehty sopimus on jatkoa Enter Espoon rakentamalle kuntayhteistyömallille Kirkkonummen ja Vihdin kanssa. Yhteistyön pääpainopisteitä ovat yhteistyöverkostojen luominen kauniaislaisten ja espoolaisten matkailuyritysten välille, tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen ja laajentaminen, alueen yritysten osaamisen kehittäminen sekä yhteismarkkinointitoimenpiteet.

Kauniaisten matkailuyritykset pääsevät sopimuksen kautta hyödyntämään Visit Espoon markkinointikanavia ja myyntitoimenpiteitä ja matkailijat saavat tietoa alueen palveluista yli kuntarajojen. “Olemme iloisia voidessamme julkistaa Kauniaisten kanssa solmitun yhteistyömallin, joka on luonteva ja erinomainen jatko kuntayhteistyösopimuksille Kirkkonummen ja Vihdin kanssa. Kauniaisten palvelut ovat hyvin tuttuja monille espoolaisille ja nyt voimme yhä paremmin kertoa niistä alueen vierailijoille - toisin sanoen sopimus mahdollistaa matkailumarkkinoinnin laajemmin koko alueen tasolla”, kertoo Enter Espoo Oy:n matkailujohtaja Miikka Valo.

Kauniaisten matkailupalvelut osaksi Espoon ja lähialueiden matkailutarjontaa ja yritysverkostoa

Kauniaisten matkailutarjonta tuodaan luontevasti osaksi Visit Espoon sisältöjä ja tarjoamaa.
Markkinointiyhteistyö tarkoittaa Kauniaisten matkailutoimijoille perusnäkyvyyttä visitespoo.fi-verkkopalvelussa sekä Visit Espoon tapahtumakalenterissa ja sosiaalisen median kanavissa.

Kuntayhteistyön myötä kauniaislaiset matkailuyritykset ovat tervetulleita liittymään Visit Espoon kumppaniverkostoon, jossa on jo mukana matkailupalveluja tarjoavia yrityksiä Espoosta, Kirkkonummelta ja Vihdistä. Vuosimaksullisen ja liikevaihtoon perustuvan kumppanuuden kautta yritykset pääsevät osaksi aktiivista yritysverkostoa sekä mukaan kansainvälisiin ja kotimaisiin yhteismarkkinointi- ja myyntitoimenpiteisiin, ja saavat monikanavaista näkyvyyttä verkkopalvelun ja sosiaalisen median kanavien lisäksi muun muassa markkinointikampanjoissa, myyntitapahtumissa ja uutiskirjeissä.

Kauniainen on tiiviisti mukana seudullisessa yhteistyössä eri aloilla ja liittyminen Visit-verkostoon täydentää alueen matkailupalveluja.

”Liittyminen tähän yhteisöön antaa kaupungille ja meidän yrityksillemme mahdollisuuden näkyä ja luoda yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa”, kaupunginjohtaja Christoffer Masar toteaa.
”Kauniainen on kokonsa ja esimerkiksi luontonsa sekä huviloidensa puolesta kiinnostava vierailukohde ja pystymme tämän verkoston kautta tarjoamaan mielenkiintoisen vierailukokemuksen”, hän lisää.

  

Lisätietoja:

Visit Espoo
Enter Espoo Oy
Miikka Valo, Director, Conventions & Tourism
Puh. 043 824 6038
Email: miikka.valo@espoo.fi

Kauniaisten kaupunki
Markus Jahnsson, tiedottaja
Puh. 050 581 0500
Email: markus.jahnsson@kauniainen.fi

Lisätietoa markkinointiyhteistyöstä Visit Espoon kanssa