Siirry sisältöön

Näkyvyys visitespoo.fi-palvelussa

Visitespoo.fi on Espoon virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee koti- ja ulkomaisia vierailijoita, paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Julkaisemme verkkopalvelussa tietoa ajankohtaisista tapahtumista, aktiviteeteista, käyntikohteista, majoitusvaihtoehdoista sekä ravintoloista ja kahviloista. Kokous- ja kongressiosio auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään sopivimmat tilat, palvelut ja oheisohjelmat.

Maksuton profiilisivu

Kaikki Espoon, Kirkkonummen, Vihdin ja Kauniaisten matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat voivat luoda maksuttomasti Palveluhaussa näkyvän yritysprofiilisivun sivun alla olevan tietojenkeruulomakkeen avulla. Lomakkeella keräämme verkkopalvelussa julkaistavia tietoja yrityksestänne tai palvelustanne.

Otattehan huomioon, että verkkopalvelun kieliversioita varten tarvitsemme aineiston teiltä suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Visit Espoo ei vastaa tekstien kääntämisestä. Visit Espoo pidättää oikeuden muokata aineistoa verkkopalvelun tyylin mukaiseksi tai jättää kokonaan julkaisematta sivuston kohderyhmälle sopimatonta aineistoa.

HUOM! Uusia yritysprofiileja tai päivityksiä ei tehdä enää 31.3.2023 jälkeen visitespoo.fi -verkkopalvelun uudistuksen vuoksi. (Uusi sivusto julkaistaan myöhemmin vuoden 2023 aikana.)

Näkyvyys muuttuu keväällä 2023 - Visit Finland DataHub otetaan käyttöön

Visitespoo.fi uudistuu kevään 2023 aikana ja se tuo muutoksia myös matkailupalveluita tarjoavien yritysten näkyvyyteen. Nykyinen yritysprofiileihin perustuva palveluhaku sellaisenaan poistuu ja visitespoo.fi hyödyntää Visit Finlandin DataHub –tuotetietokantaa alueen yritysten palvelutarjonnan esittelemiseksi. Jatkossa kaikki palvelu- ja tuotetieto tuodaan siis rajapinnan kautta DataHubista visitespoo.fi -sivustolle. Mikäli yrityksen tuotetarjoamaa ei ole lisätty Visit Finlandin DataHubiin, ei yrityksen tuotteet ja palvelut näy myöskään uudessa visitespoo.fi –verkkopalvelussa. 

Huolehdithan siis ajoissa, että yrityksesi on rekisteröitynyt DataHubiin ja lisännyt kaikki olennaiset tuotteet palveluun!

Hyödyt yrityksille

Mistä lähteä liikkeelle?

  1. Suuntaa osoitteeseen: https://datahub.visitfinland.com/ ja rekisteröidy
  2. Tutustu ohjeistuksiin – pääset helpommalla
  3. Osallistu Visit Finlandin järjestämiin DataHub klinikoihin. Katso syksyn 2022 ajankohdat.
  4. Syötä (tai hae suoraan Johkusta tai Bókunista) yrityksesi tuotteet/palvelut DataHubiin. Muista säännöllinen päivitys!

Tuotekorttien kieliversioiden vähimmäisvaatimuksina suomi ja englanti

  1. Muista säännöllinen päivittäminen (esim. kuvat sesongin mukaan!)

Tutustu DataHubiin ja varmista näkyvyytesi jatkossakin

Lisänäkyvyys Visit Espoon vuosikumppaneille

Kuulumalla Visit Espoon Kestävän matkailun yhteistyöverkostoon, yritykselle kuuluu laajempi sisältöinen yritysprofiili sekä sisältönostoja mm. ajankohtaisilla kampanjasivuilla. 

Lue lisää markkinointiyhteistyöstä Visit Espoon kanssa

Tapahtumakalenteri

Mikäli yrityksesi järjestää matkailijoille ja alueen vierailijoille tapahtumia Espoossa, kannattaa ne lisätä maksutta Visit Espoon omaan tapahtumakalenteriin

Tietojenkeruulomake

Saadaksesi maksuttoman Stantard-tason näkyvyyden yrityksellesi visitespoo.fi-verkkopalvelussa, täytä alla oleva lomake. Mikäli haluat, että olemme yhteydessä sinuun Kestävän matkailun yhteistyöverkoston jäsenlle kuuluvista lisänäkvyysmahdollisuuksista, ruksi lomakkeella kohta Haluan lisätietoa maksullisesta lisänäkyvyydestä.

Perustiedot

Korkeintaan 150 merkkiä

Vaakakuva, tiedostomuoto jpeg, suosituskoko vähintään 1920x1080 pikseliä, tiedoston nimessä on mainittava yrityksen nimi

Syötä muodossa +358 (0)9 123 4567

Sähköpostiosoitteessa tulee olla @ -merkki

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

PalvelutiedotKieliversio: Englanti

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Kieliversio: Ruotsi

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Kieliversio: Venäjä

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Muuta