Visit Espoon keskeinen tehtävä on edistää ja kehittää matkailua sekä kokous- ja kongressitoimintaa Espoossa. Matkailuun, kulttuuriin sekä kokous- ja kongressitoimintaan liittyvien markkinointipalvelujen tuottaminen on ydinosaamistamme. Matkailukohteiden, -tuotteiden ja -tapahtumien markkinoinnissa teemme tiivistä ja aktiivista yhteistyötä matkailuyritysten kanssa. Haemme myös aktiivisesti erilaisia kokous- ja kongressitapahtumia kaupunkiin.

Visit Espoo on osa Espoon kaupungin uutta markkinointiyhtiötä, Espoo Marketing Oy:tä. Lokakuussa 2015, kaupunki yhdisti vuodesta 2000 toimineen Espoon Matkailu Oy:n ja Otaniemen Kehitys Oy:n  tehostamaan Espoon kaupunkimarkkinointia. Uuden yhtiön tehtävänä on Espoo-tarinan tavoitteiden mukaisesti vahvistaa Espoon vetovoimaa ja tunnettuutta kansainvälisesti kiinnostavana osaamisen, tieteen, taiteen ja talouden innovaatioympäristönä sekä houkuttelevana vierailukohteena. Tavoitteena on saada alueelle uusia yrityksiä, työpaikkoja, tutkimustoimintaa ja vierailijoita sekä auttaa yrityksiä menestymään. Yhtiö markkinoi Espoota sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Uuden yhtiön keihäänkärkiä ovat länsimetron kasvu- ja kehityskäytävä, Espoo Innovation Garden sekä matkailua ja kokous- ja kongressitoimintaa edistävä Visit Espoo. Espoon kaupunki omistaa 100 % yhtiön osakkeista.


VISIT ESPOON HENKILÖKUNTA >>

 

Hallitus

TUULA ANTOLA
Puheenjohtaja
Espoon kaupunki, Elinkeinojohtaja
tuula.antola(at)espoo.fi
OLLI ISOTALO
Varapuheenjohtaja
Espoon kaupunki, Teknisen ja ympäristötoimen johtaja
olli.isotalo(at)espoo.fi
SUSANNA TOMMILA
Jäsen
Espoon kaupunki, Kulttuurijohtaja
susanna.tommila(at)espoo.fi
SAIJA ÄIKÄS
Jäsen
Helsingin seudun kauppakamarin johtaja
saija.aikas(at)chamber.fi
ANTTI AHLAVA
Jäsen
Aalto-yliopisto, vararehtori
antti.ahlava(at)aalto.fi
ANTTI VASARA
Jäsen
VTT, pääjohtaja
antti.vasara(at)vtt.fi
TOM SELÄNNIEMI
Jäsen
Suomen luontokeskus Haltia, johtaja
tom.selanniemi(at)metsa.fi