VISIT KIRKKONUMMI

TIETOA MEISTÄ

Kirkkonummi

Kirkkonummi on monipuolinen ja kasvava kunta läntisellä Uudellamaalla. Kunnassa on asukkaita reilut 40 000, joista ruotsinkielisiä noin 16 prosenttia. Kirkkonummelta löydät maalaismaisemia, merellisyyttä ja kaunista luontoa, unohtamatta hyviä harrastusmahdollisuuksia.

Kirkkonummen kunta sijaitsee pääkaupunkiseudun kupeessa. Matkaa Helsinkiin on noin 20 km, keskustasta 30 km. Naapurikunta idässä on Espoo, lännessä Siuntio. Lounaassa kunnalla on meriraja Inkoon kanssa kun taas pohjoisessa rajanaapurina on Vihti.

Rantarata Helsingistä Turkuun kulkee kunnan keskeisten alueiden kautta. Kantatie 51 (Helsinki-Hanko) halkoo kuntaa etelässä, E18 (Turuntie) kulkee Pohjois-Kirkkonummen kautta ja Kehä III päättyy lännessä Kirkkonummelle.Helsinki-Vantaan lentokentälle on matkaa noin 40 km.

Matkailuneuvonta

Luckan on suomenruotsalainen kulttuuri- ja informaatiokeskus, joka toimii kunnan matkailuneuvonnan infopisteenä. Luckanin toimintaan kuuluu monenlaista ohjelmaa, aina perhekahvilasta taidenäyttelyihin. Myös nuoriso- sekä integraatiotoiminta kuuluvat Luckanin toimenkuvaan. Luckan myy lippuja erilaisiin tapahtumiin Lippupisteen, Ticketmasterin (Lippupalvelu) sekä Netticketin kautta. 

Yhteystiedot

Kirkkonummen kunta
Ervastintie 2
PL 20, 02401
Kirkkonummi
visit@kirkkonummi.fi

Luckan Kirkkonummi
Saloviuksentie 3
02400 Kirkkonummi
Puh: 09 296 3830