Hoppa till innehåll

Noux

Aurora Nuuksio

Kokoustilat ja ohjelmapalvelut

I Noux Nationalpark kan du njuta av den finländska naturens lugn och ro - mitt i huvudstadsregionen. Green Window Oy har haft sin verksamhet året runt i nationalparken sedan år 2002, där beställningsrestaurangen Metsätähti, inkvarteings-, fest- och mötesutrymmena samt rök-, ved- och elbasturna invid sjön i skogen erbjuder bra och lugna möjligheter för både privata tillställningar och företagstillställningar. Även programservice finns tillgänglig för kunderna.

Mötes- och festlokaler

Metsätähti i Noux nationalpark Metsätähti är ett imponerande funkishus från 1930-talet, i ett vackert dal- och sjölandskap i Noux nationalpark. Fest- och konferenslokaler för 48 personer. Inkvarteringsmöjlighet för 16 personer i 7 rum samt beställningsrestaurang. I nedre våningens bastu-utrymmen kan man bada i det halvcirkelformade basturummet. Det finns även en villa att hyra, med inkvarteringsutrymme för 16 personer, fest- och möteslokaler för 35 personer samt en strandbastu och eldstad. Paket med full service för grupper i samband med konferenser, bjudningar, fester, företagsdagar, utflykter och avslappning.

Kattilas torp Utöver konferens- och festlokalerna finns ett stämningsfullt torp från 1800-talet (rymmer 30 personer). Det över 100 år gamla idylliska torpet med öppen spis passar för 2-30 personers grupper för såväl måltids-, konferens- och feständamål.

Stockkåta med tre eldstäder Mitt i skogen invid ett berg finns en stockkåta med tre eldstäder. Vid brasans värme och sken är det lätt att trivas och tillbringa oförglömliga stunder. Utrymmet kan förändras till 2-70 personers fest-, tillställnings- och konferenslokal. Sköna bad i rök-, ved- och elbasturna invid sjön.

Restaurang

Beställningsrestaurangen Metsätähti specialiteter är rena finska råvaror som görs till vackra, läckra måltider.

Aurora Nuuksio använder Rättvisemärkta produkter.

Inkvartering

Litet hotell mitt i Noux nationalpark, samt en villa att hyra i det fina sjölandskapet. Metsätähti i Nuox nationalpark Inkvartering för 2-32 personer mitt i det fina dal- och sjölandskapet i Noux nationalpark. Skogshotellet Metsätähti har inkvarteringsmöjlighet för 16 personer i 7 rum. I nedre våningens bastu-utrymmen kan man bada i en halvcirkelformad bastu.  Det finns även en villa att hyra, med inkvarteringsutrymme för 16 personer, möteslokaler för 35 personer samt en strandbastu och eldstad.

Bastur

Rök- och elbastur samt en traditionell vedeldad bastu vid stranden av en sjö i den natursköna nationalparken Noux. Kattilas strandbastur i Noux Till bastubadarnas förfogande finns ett rum med öppen spis samt basturnas terrass- och bryggområden. Bli piggare av ett dopp i sjön - på vintern kan man bada i vak!