Hoppa till innehåll
Ansvarsfullt alternativ

Otnäs - Kägeludden, Hagalund

Hanaholmen

Hanaholmen är ett ställe där du kan njuta av god mat och toppmoderna hotell- och konferensrum i vacker skärgårdsmiljö.

Hotell

Våra rymliga hotellrum har en nordisk inredning och skärgårdsvyn som syns från fönstren är en fröjd för ögat. Utöver standardrum och superiorrum har hotellet två sviter. Antalet rum är totalt 66.

Nordisk konst och design är starkt närvarande i alla våra hotellrum. Rummen som är designade av Tuuli & Kivi Sotamaa har klara linjer och är fräscht inredda. Rummen KOKO3 som är designade av Jukka Halminen piggar upp med sina färger. Nordisk grafik i original finns i alla rum.

I övernattningen ingår en riklig frukost samt morgonbastu och morgonbad.

Mötes och festutrymmen

På Hanaholmen finns det utrymmen för 230 personer som lämpar sig för allt från konferenser, seminarier och möten till workshops, planeringsdagar, kick-off-dagar, företagsfester och kundtillställningar.

Hanaholmens auditoriet, kongressalen och 9 olika inspirerande konferensrum med havsutsikt bilder en mångsidig helhet för mötesgäster.

De unika rummen lämpar sig både för konferenser, ledningsgruppsarbeten och för grupper som behöver en innovativ miljö – men också för vanliga mötesdagar. Vad passar er bättre? Salongen Frank med soffgrupper och mötesbord eller det unika kreativa utrymmet Dynamit med sina fåtöljgrupper?

Alla mötesrum är utrustade med modern teknik, och auditoriet och kongressalen har också möjlighet till digital simultantolkning. När det gäller tekniska frågor får du hjälp av en professionell kongresstekniker. Wifi finns i hela byggnaden och är gratis.

Hanaholmens unika skärgårdsmiljö passar också för festmiddagar, cocktailtillställningar, bröllopsfester och andra familjefester.

Plats Restaurang

Plats är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Det är ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

Läs mera

Bastur

Dyk in i 70-talet med ett bastubad på Hanaholmen. Två olika bastur, den stora poolen, det trivsamma utrymmet med öppen spis samt den fantastiska havsutsikten och terrassen skapar en unik miljö för trevlig samvaro.

Hos oss ordnar du t.ex. inofficiella kvällssitsar, företagets rekreationsdagar eller avkopplande tillställningar för dina mötesgäster. Du kan också boka bastuavdelningen privat.

Miljöcertifikat

Välj en tjänsteleverantör med miljöcertifiering så väljer du ansvarsfullt.