Hoppa till innehåll

Mattby -Olars

Hotel Matts

Hotel Matts ligger i Mattby, Esbo, granne med köpcentret Iso Omena.

Hotel Matts i Mattby, Esbo är nu öppen för gäster. Hotellet är granne med köpcentret Iso Omena. Hotellet har 192 stilfulla hotellrum i skandinavisk stil och 77 mysigt inredda lägenheter, i vilka du kan njuta av både korta semestrar och längre affärsresor. Restaurang Freja på gatuplan serverar frukost, lunch på vardagarna och skandinaviskt inspirerade,  goda maträtter på kvällarna.

Det rymliga konferensutrymmet med egen ingång i samband med restaurangen ger möjligheter åt mångsidiga evenemang för upp till 100 personer. Hotel Matts är lätt tillgänglig både med metro och bil. Garaget har gott om parkeringsplatser och laddstationer för elbilar. Metrons västra ingång i Mattby är granne med hotellets ingång och för bilister kan vi erbjuda en säker och varm garageplats. Med metro är det lätt att förflytta sig i Esbo och även Helsingfors centrum nås under 20 minuter. För dom som kommer med cykel eller har cykel med sig bjuder hotellet på låst förvaring inomhus.

Hotel Matts ligger endast två kilometer från Esbos fina sjöstränder. Strandpromenaden  erbjuder goda möjligheter till utomhusaktiviteter. Iso Omena Shopping Center har ett brett utbud av shopping- och underhållning för alla åldrar. Gröna värden  och miljöansvar är viktiga för oss och vi kommer att uppmärksamma dessa i vår framtida verksamhet.