Hoppa till innehåll

Otnäs - Kägeludden

Ravintola Fat Lizard

Restauranger

Fat Lizard öppnade i början av 2018 i Otaniemi, Espoo. Restaurangen serveras färsk mat gjord med kärlek - varje dag på året. Get ready to loosen your belt!

Restaurang Fat Lizard tror på handgjord, hjärtlig och riklig mat. Själen i köket är en äkta vedeldad ugn där flera av utsökta förrätter, varmrätter och naturligtvis pizzor tillagas. Bakom restaurangens rustika bar kan du hitta det bästa utbudet av craft beer från Fat Lizards mikrobryggeri. Restaurang Fat Lizard har rört om i restaurangscenen i Espoo sedan början av 2018. Efter öppnandet har restaurangen blivit varmt välkomnad med öppna armar av så väl lokalbefolkningen som av besökare. Fat Lizard får plats med större grupper utan problem, men för att undvika besvikelsen är det bättre att spela det säkert och göra en reservation för upptagna tider och helger. Den övre våningen i restaurangen serveras lunch och middag med bordsservice, medan den nedre våningen är ett mer avslappnat självbetjäningsområde för att hänga och umgås. På helgerna Fat Lizard förvandlas från en restaurang till en nattklubb och är öppet till sent på fredagar och lördagar. Signatur FAT-brunch, som är större, bättre och grymmare än någon annan brunch i stan, serveras på söndagar.

 

 

Se menyer:

À la carte

Lunch 

Brunch

Restaurangen har även ett mötesrum med plats för omkring 40 personer. Köket är välutrustat för att hantera catering för större grupper om det behövs. Restaurang Fat Lizard ligger precis vid Aalto Universitet (Otaniemi) tunnelbanestation. Med hjälp av tunnelbanan kan du enkelt ta dig till oss från centrala Helsingfors. När du kommer från tunnelbanan tar du rulltrappan på Tietotie-sidan så är du nästan vid vår tröskel. Till skillnad från det vanliga sättet att göra affärer i Espoo är köket i Fat Lizard öppet varje dag på året – och har öppet till sent. Utsökta mat är den huvudsakliga anledningen att besöka Fat Lizard. Du kan dock även beställa pizzor från restaurangen via matlevereringstjänsten Woltti.